Bu söylediğinizi ilk kez duyuyorum, deneyeceğim teşekkürlerArtmasi cok yuksek ihtimal benim de oyleydi power pump yaptim birkac kez once 60 ml sonra 120 ml oldu zamanla
Sen bol bol su iç ve sürekli emzir. Az çok demeden emzir o emdikçe de inebilir. Sezeryansa bazen geç iniyor derler.17 günlük anneyim. Sezaryen oldum. 2 günlük lohusayken çok kötü şeyler yaşadım. Üzüntüden sütüm gitti, baya azaldı yani. Hala da artıramadım. Bestlak damla, malt içeceği, ebebekteki takviye içecekler vs denedim olmadı. Bebeğim prematüre doğdu mamayla takviye yapıyorum. Kendim de sağınca 40 cc filan anca çıkıyor iki memeden toplamda.
Üzüntüm henüz geçmediği için artmıyordur zamanla artar diyebilir miyiz? Yani bir iki ay sonra artma olasılığı var mı? Bir de ne yapabilirim başka?
Çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı okumak çok iyi geldi :)Sütünüz varsa mutlaka bebeğinize yetecek seviyeye gelecektir merak etmeyin. Olmazsa da dünyanın sonu değil mamayla beslenir siz iyi olun bebeğiniz iyi olsun yeter ki. Sizi üzenlere de bir çift lafım var ama şimdilik içimde kalsın. Bol bol ten tene temas yapın ve emzirin sürekli emzirin. Sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün olur mu başka hiç kimsenin hiçbir şeyin önemi yok geriye baktığınızda bunu çok daha iyi anlayacaksınız. Bir youtube videosu bırakıyorum aşağıya çok faydasını gördüm ben lohusayken siz de bir bakın isterseniz. Sağlıkla huzurla büyütmenizi dilerim.
Umarım gelir vazgecmeyin sabredin şuan için daha erken vazgeçmek için Benim gelmedi ne yaptıysam da olmadı en sonunda artık bebeğim gogsumu almak istemiyordu katıla katıla ağlıyordu bende bırakmıştım umarım sizin gelir17 günlük anneyim. Sezaryen oldum. 2 günlük lohusayken çok kötü şeyler yaşadım. Üzüntüden sütüm gitti, baya azaldı yani. Hala da artıramadım. Bestlak damla, malt içeceği, ebebekteki takviye içecekler vs denedim olmadı. Bebeğim prematüre doğdu mamayla takviye yapıyorum. Kendim de sağınca 40 cc filan anca çıkıyor iki memeden toplamda.
Üzüntüm henüz geçmediği için artmıyordur zamanla artar diyebilir miyiz? Yani bir iki ay sonra artma olasılığı var mı? Bir de ne yapabilirim başka?