sütüm çok az acil yardım arkadaşlar

sütüm her azaldığında kuru soğan yedim sonuç inanılmaz. hemen sütlendiğinizi göreceksiniz. ayrıca dereotu, yeşilüzüm, süt, bol su, sarımsak, marul, az şekerli komposto, çorbalar... bu gıdalara ağırlık ver. tatlı olayı hikaye. sadece kilo alırsın o kadar. en etkili olan ise dereotu ve kurusoğan. sevgiler....

canım tam bilemiyorum ama çok su içmek sütün çok arttırdığını duymuştum..
bu ara da çok özledim seni yaaaa... nerelerdesin sennnn............
bebeşin nasıl, öp onu benim için annesi... :1hug:

domatese benzeyen hurma yiyince agzını burus burus ediyo tadı çok güzel diil ama sütü acayip arttırıyo ve bebeğin kemik gelişimine yardımcı oluyo aynı şekilde boza da işe yarıyo benim kızım 5 ay zorla meme emdi sonra bi kaptırdı kendini birini emiyo diğeriyle oynuyodu 1.5 yasında hamile kalmam sonucu zorla bıraktırdım sakın pes etme bence anne sütü gibisi yok rahatlığı ayrı faydası ayrı dayan:)

canım tam bilemiyorum ama çok su içmek sütün çok arttırdığını duymuştum..
bu ara da çok özledim seni yaaaa... nerelerdesin sennnn............
bebeşin nasıl, öp onu benim için annesi... :1hug:

Doremim canım benim inan bende seni çok özledim canım arkadaşım bebişim çok iyi şükür birde geceyi gündüzü ayırmayı öğrense anneside çok iyi olacakmirmirmirmir ayakta uyuyorum artık çünkü sürekli sabahlıyoruz o yüzden çok sık giremiyorum canım girdiğimdede sen olmuyorsun ama inan tüm yorgunluğa değer darısı başında olacak inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın çok öpüyorum canım seni:1hug:Şeniz

kaydirigubbakcemile5arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginizden dolayı ben vitamalt buldum arkadaşlar kullanmak isteyen arkadaşlar gittigidiyorda çokta uygun fiyata tüm sitelerde araştırdım fiyatları 30_36 arasıydı burada 19.90 altı şişe bir haftalık ben bu gün başladım bakalım işe yarayacak mı bilgilendirim inşallah iyi gelir hepinizi öpüyorum tatlı anneler

hah işte benim dediğim malt bu sütü acayip arttırıyormuş inşallah seninde sütün dolar dolar taşar arkadaşım...

still tee günde 3 kez sabah ögle akşam boza süt ve çorba iç sürekli sıcak duş al soganı pişmiş olarak ye gaz yapmasın bol sıvı tüket ama duş almayı unutma çorba iç bol bol ben günde iki tencere çorba içiyodum

arkadaşlar bi kase kuru inciri sıcak suda şişene kadar bekletiniz 8bardak su 2 bardak şekerle o sıcak suyu da kataraktan kaaynatınız soğukça ılıkça artık keyfinize göre içiniz incirleri yiyiniz ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sütünüz hayırlı olsun .:)))))

hah işte benim dediğim malt bu sütü acayip arttırıyormuş inşallah seninde sütün dolar dolar taşar arkadaşım...

canım benim inşallah duan kabul olur çok üzülüyorum elimde değil iki gündür içiyorum henüz bir fark yok bakalım belki tesir eder ama ümüdimi kaybetmeye başladım oğlumda red ediyor emmeyi belki emse çoğalır ama nafile dua edip duruyorum sürekli:çok üzgünüm:

banada alkolsuz bıra onerdıler ama bılemıyorum arpa suyu da ck fazla sut yapıyomus dr danıstım alkolsuz bıra ıcınde malt var ıcebılırsın dedı hala karamsarım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Canım üzülme stres yapma pes etme ...
Ben hergün kendime kayısı kompostosu hazırlayıp gün içinde onu tüketiorum
ve gayet güzel sütüm gelio ...Ayrıca humana steel tee de iciorum ...

Nazoocum öncelikle hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Benden 1 gün önce doğum yapmıştın hatırlarsan karşılaşmıştık forumdaa :))
Nasıl gidiyor annelik?

benimde gün içerisinde sütümün yetmediği anlar var.günde 1 yada 2 kez mecburen mamaya başvuruyorum.
Kızım sürekli uyanık kaldığı zamanlarda yeni süt gelmeden acıkıyor.Mecburen mama veriyorum.Her yolu denedim ben.Ama daha hızlı yeni süt gelmiyo en az 1,5-2 saatte doluyo sütüm tekrardan.

İnşallah sen sorununu halledersin canım.

Isırgan çayı,rezene çayı,humana steel tea,bulgur pilavı,bol su,kompostolar,çorbalar aklıma ilk gelenler.

Bir de sürekli emzirmek herkesin dediği gibi :)) Bende işe yaramadı.Yanlız :))

Ben şimdi telkin yoluna başvurdum sürekli sütüm doluyo,sütüm taşıyo diyorum :)))
Gün içerisindeki o 2 öğünü de emzirebilsem benim sorunum hallolcak inşallah.

Sana da kolay gelsin inşallah taşar sütün :))

canım benim senin bebeğinde hayırlı olsun bol bereketli bahtı açık güzel yazılara gebe olsun inşallah canım benim sütüm çok az damla damla egede göğsümü almıyor kıyameti koparıyor emse belki artacak bende pompa ile geldiği kadar veriyorum ilaç niyetine yani bir öğün emzirebilsem onada raziyim ama maalesef artık gittiği yere kadar böyle olacak herhalde çoğalsa belki alır dedim ama emmeyincede çoğalacağı yok maalesef sen nasılsın doğumun nasıl geçti inşallah kolay olmşutur öpüyorum canım seni sütünle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…