canım tam bilemiyorum ama çok su içmek sütün çok arttırdığını duymuştum..
bu ara da çok özledim seni yaaaa... nerelerdesin sennnn............
bebeşin nasıl, öp onu benim için annesi... :1hug:
hah işte benim dediğim malt bu sütü acayip arttırıyormuş inşallah seninde sütün dolar dolar taşar arkadaşım...
canım benim senin bebeğinde hayırlı olsun bol bereketli bahtı açık güzel yazılara gebe olsun inşallah canım benim sütüm çok az damla damla egede göğsümü almıyor kıyameti koparıyor emse belki artacak bende pompa ile geldiği kadar veriyorum ilaç niyetine yani bir öğün emzirebilsem onada raziyim ama maalesef artık gittiği yere kadar böyle olacak herhalde çoğalsa belki alır dedim ama emmeyincede çoğalacağı yok maalesef sen nasılsın doğumun nasıl geçti inşallah kolay olmşutur öpüyorum canım seni sütünle kalNazoocum öncelikle hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Benden 1 gün önce doğum yapmıştın hatırlarsan karşılaşmıştık forumdaa :))
Nasıl gidiyor annelik?
benimde gün içerisinde sütümün yetmediği anlar var.günde 1 yada 2 kez mecburen mamaya başvuruyorum.
Kızım sürekli uyanık kaldığı zamanlarda yeni süt gelmeden acıkıyor.Mecburen mama veriyorum.Her yolu denedim ben.Ama daha hızlı yeni süt gelmiyo en az 1,5-2 saatte doluyo sütüm tekrardan.
İnşallah sen sorununu halledersin canım.
Isırgan çayı,rezene çayı,humana steel tea,bulgur pilavı,bol su,kompostolar,çorbalar aklıma ilk gelenler.
Bir de sürekli emzirmek herkesin dediği gibi :)) Bende işe yaramadı.Yanlız :))
Ben şimdi telkin yoluna başvurdum sürekli sütüm doluyo,sütüm taşıyo diyorum :)))
Gün içerisindeki o 2 öğünü de emzirebilsem benim sorunum hallolcak inşallah.
Sana da kolay gelsin inşallah taşar sütün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?