• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm çok az acil yardım arkadaşlar

nazoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
129
3
96
Sakarya
arkadaşlar sütüm çok o yüzden bebeğim emmek istemiyor biberonada çok alıştı ne duyduysam yapıyorum sütüm artsın diye ama nafile oğlum emmediği için elektrikli pompa ile sağmaya çalışıyorum ama en fazla 4 dört çay kaşığı çıkıyor biraz arttırabilsem belki emer diye umutlanıyorum sizin bildiğiniz sütü arttıran yöntemler varsa lütfen yardım edin çok üzülüyorum senağlama

canım öncelikle kendini bu kadar üzmemelisin... üzüldüğün zaman strese girdiğin zaman zaten sütün çekilir... emzirdiğin ve iyi beslendiğin sürece sütün olacaktır... bol bol ayran iç... biberona alışan bebekler malesef anne göğsünü almak istemiyor... eğer seninkide almıyorsa geceleri emzirmeye çalış...

anason çayı içmek ve tahin pekmez yemek bana iyi gelmişti.Belki işinize yarar.Ama emzirmekten vazgeçmeyin emzirdikçe sütünüz artacaktır.

benim de başta azdı sürekli pompayla sağıp çay kaşığıyla vermeye çalışyodum damla damla....ama bir taraftanda emziriyodum az olsada.hani çektikçe gelir diyolarya.birde humananın çayı inan arttırıyo.günde 3 kupa içiyorum işe yarıyo birde uyuyunca dolyo göğüslerim.kızımdan fırsat bulursam.bulgur plavı ve de tameğin üzüm suyu var yemeklerde içecek olarak onu içiyorum bir de bol su çok şükür şimdi sütüm iyi denemende fayda var bol sütlü ve de gazsız günler herkese inşallah

bol bol su iç
birde sağmak da azaltıyor bence..emzirmeyi dene
benimde sütüm çok azdır
emzirdigimde artıyor
bol sütlü günlerrr

Kuru incir de deneyebilirsin..Kuru incir sütü acaip artırıyor...Bol sıvı gıdalar al...

humana.loğusa şerbeti bol su ve dolup taşan sütler sağmayıda asla bırakma bunlarla 30ml çıkan sütüm şimdi 250 ml oldu loğusa şerbetini bol iç aktarda satılıyo kırmızı bir şeker içerisinde 80 den fazla baharat olduğu için süt yapıyo tecrübeli bir anne olarak yazıyorum öptüüüüm bol sütler.bide ek olarak makarna tavuk hindi pirinç pilavı melemen yumurtalı olcak içerisinede pastrma koymak şartıyla şalgam lahmacun bunlar bebegine gazda yapmaz canım ben hala bunları tüketiyorum

selam ben henüz bekarım ama evli bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla REZENE ÇAYI inanılmaz derecede süt yapıyormuş, sütü az olanlar için denemekte fayda var,

sevgiler..

a.s.:1hug:yaş ve kuru hurma nar çikolatalı puding tatlı çeşitleri yüzde yüz oranla süt yapıyo canım stres yapma sakın sütün iyice çekilir ilk başta benimde olmuyodu bunları yiyorum oluyo kolaylıklar diliyorum

slm arkadaşlar bende üç günlük anneyim boza çok süt yapar henüzsütüm tam gelmedi ama ilk çocuğumda çok içmiştim bol sütüm vardı

kaydirigubbakcemile5arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimmilupanın still tee sini denedim pek bir işe yaradığını söyleyemem üstelikte içine rezenede atıyyorum humanayı deneyeceğim şimdi göğsümü almıyor alsa artacak belkide göğsümü vermeyi her denediğimde kıyameti koparıyor ama denemeye devam pes etmek yok hepinizi öpüyorum canlarım bol sütlü günler inşallah:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile5arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimmilupanın still tee sini denedim pek bir işe yaradığını söyleyemem üstelikte içine rezenede atıyyorum humanayı deneyeceğim şimdi göğsümü almıyor alsa artacak belkide göğsümü vermeyi her denediğimde kıyameti koparıyor ama denemeye devam pes etmek yok hepinizi öpüyorum canlarım bol sütlü günler inşallah:ecrin_bebek:
sicak sicak bitki caylarini ic.simdi almadigi icin de süt cekiliyordur.emdikce yerine geliyor sen pes etme o inat ettikce sen de inat et.

merhaba cok fazla kafana takıp heptende kesme sütünü bence bol bol bulgur pılavı ye bol süt yapıyo dıye duymustum bıde sekerlı sütlü tatlılar aklında olsun

canım öncelikle bukadar üzülme allah korusun sütün kesilir
6 aylık kızım var hala emziriyorum emdikce çoğalır sakın vermemezlik yapma boş boş çeksin memeni çektikce sütün gelir
ayretten humana emziren anneler için olan çay,helva,incir,dereotu,buğdayla yaptığımız yoğurt çorbası,en önemlisi günde 3 litre su içmelisin
bol sütlü günler canım

Benim sütümde iyice azaldı ama benim oğlum şuan küvezde diye bayağı stres yapıyorum ondanda geri çekildiğine inanıyorum...
önerilerinizi dikkate alacağım güzeller...herkese bol sütlü günler dilerim:)

odur budur şudur deme ne bulursan ye iç bende şu iyiyimiş bu iyiymiş denen herşeyi denedim çare herşeyden yemekte yani bol gıda ve sıvı tüketiminde ağzın boş durmasın sürekli ye vede zorlada olsa her mamadan önce memeyi vermeye çalış ki memeyi unutmasın

sütü en çok fazlalaştıran madde maltmış ve alkolsüz birada olduğu için drlar alkolsüz bira öneriyorlar emziren annelere duyurulur...

ha bide benim doktorum ritmix iç sütü çok fazlalaştırıyo dedi ama piyasada bulunmuyomuş.feyrouse al dediler onu da bulamadım ama siz de bakın bulursunuz belki..

canım bol bol su iç ve tatlı sekerlı seyler ye gercekten işe yarıyor meyve suyuda sut yapıyor

canım bol bol su iç ve tatlı sekerlı seyler ye gercekten işe yarıyor meyve suyuda sut yapıyor

Arkadaşlar şekerli şeyleri ve tatlıları öneriyorlar çünkü onları yiyince içiniz yanıyor ve bol su içiyorsunuz.Bol sütün tek yolu stres yapma,her fırsatta dinlen ve içebildiğin kadar su iç...Ne fakir insanlar var hiçbirşey yiyemiyorlar fakat sütü sıkınca duvara fışkırıyor.Boşuna kendinizi tatlıya vurnayın bence...:)):tomato:

Back