Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende sütümü sağarak veriyorum bebeğime...çünkü kısa süre sonra bende işe dönucem...ben dogdugundan beri sütümü sağarak veriyorum...basta meme basım olmadıgı için almamıstı kızım...bence azalmaz...stres yapma ve sağmaya devam et...önemli olan anne sütü alması değilmi zaten...
benimde sana bir sorum olacak...sütünü kaç saatte bir sağıyorsun ve ortalama kaç cc süt çıkıyor...
hangi pompayı kullanıyorsun canım?sağdıktan sonra buzdolabında mı bekletiyorsun?kaç aylık senin bebiş?
ortalama 80 cc sabah bırakıyorum ogleden sonra dersım olmadıgı ıcın evde oluyorum fakat bayramdan sonra ogleden sonra da sutumu sağıp verecegım o zaman ne kadar olur bılemıyorum oğlen eve gelıp emzırecegım oğleden sonra da bı okadar bırakmam lazım bakalım o kadar cıkacak mı?her ıhtımale karsı mamada bulundurmalıyım dedım ve doktora mama ısmı sordum cok kızdı mama en son care dedeı.sutun yetmesın o zaman gel mama ısmı vereyım dıye.6 ay mama vermek ıstemıyorum bakalım hayırlısı sutumu sağma saatım yok aksam tv seyrederken 15 dk falan sağıyorum sabah da 15 dk sağıyorum.canım benım ıs duzenım tam oturmadıgı ıcın net bı sey soyleyemem.
cnm 80cc yetiyo mu oglene kadar. Ya bu arada bisey dicem arkadaslar cc ile ml ayni seymi. Ay cok kafam karisti yaa
100cc - 100 ml ayni mi ??
Ben sabahtan 200-300 arasi birakiyorum.işe gitmeden emziriyorum. Oglen geliyorm 200ml daha birakiyorum ve yine emzirip gidiyorum. Aksam 6 ya kadar yetiyo eve gelincede hep emziriyorum
canım cc ile ml aynı sey...
200-300 arasını bir sağmadamı elde ediyorsun ve kaç saatte bir sağıyorsun...
lınacıgım benım ev calıstıgım yere cok yakın ders aralarında emzırıyorum.ama 200 ml cok fazla degıl mı bebegın kac aylık ben 100 ml bıraktıgımda öğlen eve geldıgımde benden emmıyor ben de o yuzden az bırakıyorum ve masallah sutun bayagı bolmus allah daha da arttırsın canım
calıstıgım ıcın sutumu sagıp bırakmak zorundayım.sut pompasıyla sutu sağmak sızce sutun cekılmesıne neden olur mu?mama vermek de ıstemıyorum fakat cevremdekıler bana bu sekılde sutumun cekılecegını soyluyorlar.......::bbo:
gece oglum acikip uyaninca emziriyorum ve ardindan
sagiyorum 100ml civarinda oluyo. Gecede bir kac defa
kalkiyo oglum her kalktiginda emzirip ardindan sagiyorum.
Genelde 1 defada 100ml falan sagabiliyorum. Sabah ise gitmeden
emziriyorum ve ardindan sutum varsa eger yine biraz sagiyorum.
Saat 8,45 te evden cikiyorum 13:00 te eve gidiyorum tekrar
sagiyorum. Ama şunu soylemen gecemiycem. Gecenlerde
eşim tatli almisti. Bir kac dilim yedim. Haliyle susatiyo.
1 saat sonra okadar guzel sutum oldu ki o gun ogluma
sabahtan 400ml sut biraktim. Ve oglen 200ml civarinda tekrar
biraktim. Tatli cok ise yariyo. Deneyin derim.
Bu arada manuel pompa kullaniyorum. Pilli yada elekt. Degil.
lınacıgım bence bunu kımseye soyleme valla nazar değer sutunun cok olması ıcın farklı bı sey yapıyor musun.benım bebegım daha 2 aylık galıba o yuzden az ıcıyor