sütüm bitti bitecek:(((((

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
kızlar oğlum gaz sancısından artık hiç emmiyo beni sadece uykuda emiyo geceleri gündüz deliriyorum ter döküyorum ama sancı bırakmıyor bebeğimi kilo kaybetti mamaya başladık ama ben emzirmek istiyorum mamam da kabız etti offffffff saat 4 de yeni bir doktora gidecez :çok üzgünüm:

Umarim iyi haberlerle gelirsin doktordan.keske emzirebilsen ama olmuyorsa olmuyor iste sagmayi denedinmi sagip biberonla versen sutunu.kendine de cok dert etme.stersten hic kalmaz sutun

canım geçmiş olsun öncelikle kendine stres yapma cnm berrinin dediği gibi hiç kalmaz sütün bide sağıp dene belki öle biberonla emer önemli olan zaten anne sütünü alması inşallah doktordan hayırlı hbrlerle gelirsin cnm...

Geçmiş olsun canım ya bence de emmiyorsa sağmayı dene. Emmezse tamamen sütten kesilebilirsin. Sağarsan hiç değilse süt üretimin devam eder.

bende aynı durumdayım gündüleri sdc uyku haline girince emiyo diğer türlü savaş veriyorum emzirmek için 2 ayda 800 gr aldı sdc ama stres yapmıyorum bu geçici bi dönem olabilirmiş kuzenimde çocukları bi ara emmek istememiş sonra düzelmişler 2 yaşına kadar emdiler sende sabret ve stres yapma canım

bizde aynı durumdayız 2 ayda 800gr. benimde sütüm çok azaldı işallah dediğin gibi olur arkadaşım

Canini sikma duzelecek sabret sutun kesilmesin anne olmak zor kan ter icinde kal ama devam et arkadasim emzirmeye inan giricek duzene biraz cekiceksin ama yoluna girer sen kendini yipratirdan bu sure uzar ikinizde gerilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…