Bebek Beslenmesi sütüm bazen yetip bazen yetmeyebilir mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
621
41
İçel Mersin
arkadaşlar bazen göğsüm taş gibi sütle dolu oluyor ve bebeğim o günler güzel güzel emiyor huzurlu oluyor.. ama bazı günle yumuşak oluyorlar ve sanki bebeim emipte süt gitmiyo gibi... süt miktarları beslenme,yorgunluk vb değişir biliyorum ama bebeğimi etkiler mi bu?

bende eğer bebeğim gündüz uyumuyorsa çok sıkıntı yaşıyordum. Devamlı emiyordu. Süt kalmadı, doymuyor sanıyordum ama geriden devamlı süt gelirmiş. Ben de bu psikolojiyle emzirdim. Baktım oluyor. Ama şimdi bebeğim 3 ay 10 günlük. Sanki bebeğim bana zayıflamış gibi geliyor. Önceden daha uzun süreler emiyordu. Şimdi 3-4 saatte bir 10 dakka emiyor. yetiyor mu bilmiyorum hiç. 2. ay doldurduğunda 6. 200 gr dı. 3. ay doldurduğunda 6.960 gr olmuştu. Doktor iyi dedi ama önceden fazla fazla kilo alıyordu. az geliyor şimdi . bir de bebeğimin yanakları eridi sanki. 2 ay boyunca annemde kalıyodum ya, şimdi kızıma iyi bakamıyomuş psikolojisine mi girdim ne. 3. aydan sonra bunu yaşayanlar var mı? bu arada hayatım ben kendi derdime düşmüşüm. göğüslerin sert olup olmaması önemli değil . bebeğini emzirdikçe arkadan süt üretilir. geceleri ben 2 defa kalktığım için daha diri oluyor. psikolojik olarak göğüslerim indi bebeğim doydu diyorum. sen de bunu yaşıyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…