• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütum azaliyor yardimmm kizlaar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Dun bir yazıda okudum gece emzirmek arttıriyormuş sütü.

ozellikle sabaha karsı emzirince 5 ve 8 arası emzirmek gün icinde süt olmasıni arttırıyormuş

Merhaba,
12 aylik kızım için izmir konak çevresinde 12-24ay arası bebekler için oyun grubu olusturmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar olursa anneli_-bebekli oyun organizasyonları oluşturabiliriz.

Benim sütüm çoktu kızım sürekli emmeyi isteyen bir bebek sütüm hiç azalmazdı ama çevremdekiler bişeyler söyleye söyleye stresten azalmaya başlamıştı stres çok etkiliyo emin ol ablamın önerisiyle rezene çayı içiyordum şimdi sütüm gayet süper üstelik gazda yapmıyor bebişime tavsiye ederim sağlıklı huzurlu günler

3 gündür hindistancevizi yağı yiyorum 2 kaşık kadar göğüslerimin daha dolgun olduğunu hissediyorum. Denemekte fayda var;)

Süt artırmanın yolları
-Sütüm az ya da yetmiyor düşüncelerinden uzaklaşmak.
-Stresten uzaklaşmak.
-Dengeli beslenmek.
-Bol su içmek.
-Sık sık emzirmek (en önemlisi bence)
-Bebek emmiyorsa pompa ile saatte ya da 2 saatte bir süt gelse de gelmese de sağmak. .
Memeye ne kadar uyarı verirsek vücut o kadar süt üretir. .
Arz talep meselesi süt üretimi.
-Her fırsatta dinlenmek ve uyumak.
Bazı kişilerde belirli yiyecelerde etkili olabiliyor deneme yanılma yöntemi ile onları bulmak : )

Kendi deneyimlerim bu yönde.
Çok sıkıntı yaşayanlar Tomris in emzirme notlarını araştırıp emzirme kampı yaparak yarar sağlayabilirler.
Bol sütlü günler bizlerle olsun .. : )

Back