Bebek Beslenmesi Sütum azaliyor yardimmm kizlaar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Kızlar 10 aylık oğlum var emmeyi coook seviyorum fakat sütum cok azaldı oglumu günde 2 3 kere emziriyorum artık oda doymuyor tabiki ya çok araştırdım soğan yiyince bulgur yiyince çoğalıyor ama oyle tam istediğim gibi olmuyor yine eskisi gibi fiskirmasini istiyorum bebeğimi emzirmeyi çok seviyorum ve sutumun kesilmesini istemiyorum

Oncelikle stresten uzak dur en çok süt yapan besinler tüket ama bebeğe gaz yapan yiyeceklere dikkat ederek. Süt yapanlar mesela vitamin yönünden zengin lahana brokoli karnıbahar yeşillik ye bol salata yemelisin soya fasulyesi yada konserve mısır ekle salataya.
Yesil mercimek te her derde deva mutis yardimci olur sana..ek olarak beyaz peynir süt içebilirsin akşamlari sutlac yiyebilirsın bide kimyon gaz giderirmış öyle duydum yemeklerde kullanabilrisn bol sıvı tüketmelisın vücut susuz kalırsa kendini korumaya alıp sütü azaltabilir çay cuy kahve kola uZak dur birde emzirmede günlük belli dozajda ayarla çok emzirirsen yetiştiremez tabii ilk günlere nazaran vücut napsın :))))

Hepsini deniyorum bazıları ,normal buyudu artık oglun diyorlar ama ben iki yaşına kadar emzirmek istiyorum ,acaba 2 yaşına kadar sütum kesilir mi?

Canınız sıkıldıkça emzirin...bebeğiniz talep etmese bile daha sık emzirin...ek gıda miktarını kontrol edin...

Bir de tavsiyem "emzirme kampı" nedir araştırın netten...

Fazla mı ek gida alıyor acaba? 3 4 kere emmesi çok az geldi doğrusu. Ayrıca sizin yiyip içmenizden çok bebeğin emmesi süt yapar.

O zmn sutunun azalmasi normal zaten.ne yersen ye yada ic pek fayda etmez bebek emcekki sutun cogalcak.sut cikisi cok olursa uretim o kadar cok fazla olur.kendi mi istemiyor emmek.10 aylik bebek daha fazla emer normalde.
Emziriyorum ama süt gelmeyince bırakıyor adam akıllı 3 kere falan emziriyorum

çok emzirmek artiriyomus bende yeni öğrendim şimdi bence doktora sorabilirsin genetiktir belki.
Annem kardeşimi 3.5 yaşına kadar emzirdigim zar zor biraktirdi bide pul biber sürdü yine emdi çocuk aci yiyordu bebekken sonra komur sürdü bak pis olmuş eh olmuş dedi öyle bırakmıştı bizimki biraz temizdi tabi çocuk 3.5 yaşında olunca konuşuyordu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…