- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Hepsini deniyorum bazıları ,normal buyudu artık oglun diyorlar ama ben iki yaşına kadar emzirmek istiyorum ,acaba 2 yaşına kadar sütum kesilir mi?Oncelikle stresten uzak dur en çok süt yapan besinler tüket ama bebeğe gaz yapan yiyeceklere dikkat ederek. Süt yapanlar mesela vitamin yönünden zengin lahana brokoli karnıbahar yeşillik ye bol salata yemelisin soya fasulyesi yada konserve mısır ekle salataya.
Yesil mercimek te her derde deva mutis yardimci olur sana..ek olarak beyaz peynir süt içebilirsin akşamlari sutlac yiyebilirsın bide kimyon gaz giderirmış öyle duydum yemeklerde kullanabilrisn bol sıvı tüketmelisın vücut susuz kalırsa kendini korumaya alıp sütü azaltabilir çay cuy kahve kola uZak dur birde emzirmede günlük belli dozajda ayarla çok emzirirsen yetiştiremez tabii ilk günlere nazaran vücut napsın :))))
Streslerim oluyor evetStres mi yasiyorsunuz
EvetGunde 2 3 keremi emiyor sadece
Araştırcam tesekkurlerCanınız sıkıldıkça emzirin...bebeğiniz talep etmese bile daha sık emzirin...ek gıda miktarını kontrol edin...
Bir de tavsiyem "emzirme kampı" nedir araştırın netten...
O zmn sutunun azalmasi normal zaten.ne yersen ye yada ic pek fayda etmez bebek emcekki sutun cogalcak.sut cikisi cok olursa uretim o kadar cok fazla olur.kendi mi istemiyor emmek.10 aylik bebek daha fazla emer normalde.
Hepsini deniyorum bazıları ,normal buyudu artık oglun diyorlar ama ben iki yaşına kadar emzirmek istiyorum ,acaba 2 yaşına kadar sütum kesilir mi?
Emziriyorum ama süt gelmeyince bırakıyor adam akıllı 3 kere falan emziriyorumO zmn sutunun azalmasi normal zaten.ne yersen ye yada ic pek fayda etmez bebek emcekki sutun cogalcak.sut cikisi cok olursa uretim o kadar cok fazla olur.kendi mi istemiyor emmek.10 aylik bebek daha fazla emer normalde.
Annem kardeşimi 3.5 yaşına kadar emzirdigim zar zor biraktirdi bide pul biber sürdü yine emdi çocuk aci yiyordu bebekken sonra komur sürdü bak pis olmuş eh olmuş dedi öyle bırakmıştı bizimki biraz temizdi tabi çocuk 3.5 yaşında olunca konuşuyordu yaniçok emzirmek artiriyomus bende yeni öğrendim şimdi bence doktora sorabilirsin genetiktir belki.
Emziriyorum ama sütum gelmediği için bırakıyor hemenFazla mı ek gida alıyor acaba? 3 4 kere emmesi çok az geldi doğrusu. Ayrıca sizin yiyip içmenizden çok bebeğin emmesi süt yapar.
Emme zamanlari azaldigi icin sutun azalmis.suan sık sık emzirmeye calis o zmn cagalir muhtemelen sutun.Emziriyorum ama süt gelmeyince bırakıyor adam akıllı 3 kere falan emziriyorum
Tamam denicem tesekkur ederim ama şut gelmediği için istemiyorEmme zamanlari azaldigi icin sutun azalmis.suan sık sık emzirmeye calis o zmn cagalir muhtemelen sutun.
O zmn pompayla memeleri uyar sen duzenli olarak.bu da sut arttirmak icin yeterli bi yontemTamam denicem tesekkur ederim ama şut gelmediği için istemiyor
Denicem teşekkürler
Denicem teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?