sütüm azaldı :(

turbuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
191
0
96
40
Çanakkale
kızlar normalde gündüzleri bebeğimi emziriyorum geceleri de elektrikli pompa ile sağoyorum.Normalde 100 cc çıkardı 2 geceden beri 50 cc zor çıkıyor neden böyle olur acaba.Bebeğim daha 3 aylık.Ne yapabilirim.Bu durum geçici midir?

mrb canım aynı durum bende de var geçen haftalarda sütüm normalden çok gelmeye başladı ama 2 gün sonra okadar azaldıki sağıyorum senin gibi 50cc iki göğüsten zar zor hatta bazen 20 cc çıktı sadece nedenini düşünürken eşim araştırmış netten bu ibrahim saraçoğlu turşu sütü azaltır demiş söylemesi ayıp memlekette annemle turşuyu okadar çok yedikki hatta kendi kendime elim ayağım şişer diye düşünmüşüm ... eşimde sorunca sen bu ara turşuyu çokmu yedin diye ondanmı acep diye düşündüm kestim turşuyu ondanmı emin değilim belki yorgunluktan filan bilemem ama şimdi düzeldi

3 hafta önce bende bu sorundan yakınıyordum. Bunalıma girmiştim diye bilirim. Sonra Laktaqon diye bi tablet kullandım anne sütü artırıcı tamamen bitkisel. Rusyadan getirdiler. Kardeşim buldu benim için zar zor. Orda bile zor bulunan ilaç. Maalesef Türkiyede yok. ÇOk etkili ilaç. Eğer Rusyada arkabanız, eşiniz dostunuz varsa söyleyin getirsinler. Bi aya kadar kullanıyorsun laktasyon düzenleyici ve süt artırıcı. Ayrıca sütünün kalitesinide artırıyor.
bilginize.

Back