Bebek Beslenmesi sütüm azaldı...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulizar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
2
0
36
Şanlıurfa
arkadaşlar bebeğim 10 aylık olacak. çalışan bir anneyim işe başladıktan sonra sütüm de azaldı süt öğünlerinde doymuyor bebeğim.artırmak için neler yapabilirim yoksa geç mi kaldım????

arkadaşlar bebeğim 10 aylık olacak. çalışan bir anneyim işe başladıktan sonra sütüm de azaldı süt öğünlerinde doymuyor bebeğim.artırmak için neler yapabilirim yoksa geç mi kaldım????

canım büyük ihtimalle sütün azalmadı bebeğinin ihtiyacı arttı. sütünü ara öğün olarak ver ana öğünleri yemek olsun. ya da yemek yemek istemezse önce açken yemeğini yedir üstüne sütünü ver. kendini de üzme kafana takmazsan sütün daha iyi olur. bol sıvı al arada bir de sağmaya çalış sütünü.

aynı sıkıntıyı ben de yasıyorum su ıcmeye calısıyorum gunde 3 lıtre kadar bır de malt ıceceklerden almayı dusunuyorum

Benimde azaldı sütüm yaklaşık 10 gündür.Biraz üzüntüyle ve yememeyle ilgili benim ki sanırım..Önceden bir gögüsden 125-150ml çıkardı.Malt içeçeği bende işe yaramadı.Humana süt artırıcı çay var o işe yaradı da fiyatı 20 tl 3 gün dayanmıyor.Napmam lazım bilmiyorum.Bebeğim de gün geçtikçe daha çok emmek istiyor.Henüz 8 aylık..

Back