• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm azaldı

ebrar arer

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
18
9
16
26
Hanımlar merhaba bebeğim 4.5 aylık bugüne kadar sadece anne sütü verdim 3.500gr doğdu 6.200 gr şuan doktor kilosu geride kalmış mama başla dedi sütümün azaldığını hissediyorum ama mamada çok vermek istemiyorum süt arttırmak için ne yapmam lazım

Aslında ortalama kg almış ayda 700 gram filan çokta az değil bence gece beslenmesine ekleyebilirsin uykulu hem alismaz çok biberona gece beslenmesi iyi kg aldırıyor

Hanımlar merhaba bebeğim 4.5 aylık bugüne kadar sadece anne sütü verdim 3.500gr doğdu 6.200 gr şuan doktor kilosu geride kalmış mama başla dedi sütümün azaldığını hissediyorum ama mamada çok vermek istemiyorum süt arttırmak için ne yapmam lazım
En etkili bol bol emzirmek birde su çok içmelisiniz düzenli beslenin

Bence günlük 20-25 gram almış normal bence ama alması için beslenmene dikkat edebilirsin

2-3 ymk kaşığı kuru dutu 2 su bardağı suyla 10 dk kaynatın. Suyunu için dutları yiyin. Bol bol emzirin su içip uyuyun. Stres olduğunuzda sakinleştirici müzikler dinleyin. Bebeğinizi emzirirken sütüm sana yetiyor ne güzel doyuyorsun maşallah diye konuşun. Kendinizi inandırın. Sütünüz bol olsun🙏

Back