sütüm azaldı ne yapmalıyım

venusbd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
8
0
36
34
Bursa
hanımlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var.

ben, 3 hafta önce 32 haftalık bebeğimi dünyaya getirdim. 8 gün kuvözde kaldı sonra eve geldi. Kuvözde ve evde biberonda anne sütü ile beslendi. Anne sütünü süt sağma makinesi ile sağdım, yaklaşık 3 saat arayla her sağışımda iki göğüsten toplam 80-110 ml arasında süt geliyordu ve dolaba atabiliyordum. Ancak bu hafta bir anda azaldı. Artık ne 3 saatte bir süt çıkıyor ne de dolaba atabiliyorum. Zar zor toplam 40-50 ml çıkıyor; o da 6-7 saatte bir.

3 saatte bir süt gelmese bile sağmaya devam ediyorum. Günde 1 bardak humana still tea, 2 bardak rezene çayı, 1 bardak boza,1 bardak süt, 2-3 litre su, 3-4 hurma, bulgur pilavı, taze soğan-kuru soğan, yoğurt, çorba tüketiyorum. Ama süt yapamıyorum.

Lütfen bana yardım edin, ne yapmam gerekiyor? :2::2::2:

Bence süt olayı tamamen fizyolojik ne yersen ye ne kadr olucaksa o kadar oluyo.Ben bulamadım malesef süt arttıran bi yiyecek

geçen haftaya kadar vardı, bu hafta bitti bitecek. Epi topu 2 hafta mı süt çıktı benden

canım öncelikle allah saglıkla bebegini büyütmeyi nasip etsin... arada sütün azaldiği dönemler olabilir. bazen adet öncesinde yada canını çok sıktıysan bazen nazara bile gelebilirsin. seni çok iyi anlıyorum..ama stres yapmamaya çalış. emzirmeye devam et. rabbim bebeginin rızkını gönderir.. komposto iç. ayva armut süt yaparmış. dereotu. kuru incir. üzüm.. ama en önemlisi dinlenmen...

teşekkür ederim, biraz uykuya ihtiyacım var galiba, bir de belki de stres yapıyorumdur bilmeden

Benim de bazen oluyordu 3_4 gun sut cok az eyvah sut bitti diyordum sonra ertesi gun bakiuordum sutum geri gelmis.boyle olabilir senin de

Bence süt olayı tamamen fizyolojik ne yersen ye ne kadr olucaksa o kadar oluyo.Ben bulamadım malesef süt arttıran bi yiyecek

Aynen olmayınca olmuyor herkesin deneyimini denemekten mide kalmadı ve hamilelikte almadığım kiloları aldım ama olmayınca olmuyor mama takviyesi yapıyorum malesef

Aynen olmayınca olmuyor herkesin deneyimini denemekten mide kalmadı ve hamilelikte almadığım kiloları aldım ama olmayınca olmuyor mama takviyesi yapıyorum malesef

Ben de öyle ne duyduysm yedim içtim ama olan tek şey malesef kilo

makına ıle sagmalarda bızaman sonra sut azalır.bebegın cekmesı gıbı olmuyor bebekler kanalları acarak cekıyorlar makınayla sagmayın bebegı sık sık emzırın sutunuz cogalacaktır.her seferınde aynı gogsu emzırmeyın

Marankinin tarifi ; armut ve ayva hosafi ibrahim saracoglu; dereotu ben bu ikisini denedim fayda gordum

Sağmaya devam et mutlaka. Her emzırmeden sonra, sut gelmese bile 10'ar dakika sağ. Humana still tea günde 3-4 bardak tavsiye edilir. Gece yatmadan 1 fincan still tea iç mutlaka. Gece inanılmaz çok süt birikiyor. Ben gece 3-4 kere emzirmeme rağmen, sabah göğüslerim dolmuş bir şekilde uyanıyorum. Bulgur, irmik ve dut kurusu da çok süt yapıyor.

Canım ilk önce panik yapma ne kadar kafana takarsan okadar azalır regl oldunmu oda sutu azaltır, sutun artması ıcın bunlara ek bol bol sıcak kompres yap sıcak su ıle dus cok şey var yapılacak bloğumda oku lutfen ınternetten annesininprensi yazarsan orda var canım detaylı, inşallah bol bol sutun olur kuzuna yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…