• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm azaldı bi çare

enemine

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
306
1
621
İstanbul
kızlar bana akılwerin lütfen komposto içmeye falann tekrar başladım ama sütüm az göğüslerim dolmuyor napmem lazımbenneyaptımki

Canımm yaa dereotu ye bol su içiliyor üzerine,boza iç,eti burçak ye,kompostoyu kesinlikle iç zaten benim yaptığım şeyler bunlar.ve mümkün olduğu kadar hergün banyo yap doktorum önermişti ben faydasını gördüm.tabiki uykuda çok önemli bu arada uyuyuncada güzel geliyo.

rezene çayı,ısırgan otu çayını çok tavsiye ediyorlar. stil tee ve vita malt benim faydasını gördüklerim. bir de ne zaman etli kıymalı bir yemek yesem artıyor, sebze yersem az oluyor demek ki protein de gerekli. ama kesinlikle üzülme, biliyorsun bu bir kısırdöngü. üzülürsen sütün azalır, azalınca daha çok üzülürsün ...

sanki bendede bir azalma var gibiydi ben şimdi düzenli süt içiyorum ballı birde 2-3 tane günde haşlanmış yumurta yemeye başladım sütüm hem arttı hemde yağlandı birde mercimek çorbası ve kıvırcık türü yeşilliklerde çok artırıyor

canım bende bu konuda sıkıntılıydım hatta bebeğim beni istiyor mama istemiyor sütümde yetmiyodu aşure ayı geldi tavsiye ederim bol bol aşure ye acayip arttı benim sütüm foşur foşur maşşalah dene bakalım sende

arkadasım sana bu konuda tavsiye edecem bir çok şey var: süt süt yapar derler doğru. düzenli olarak süt iç bence.meyve suları da çok süt yapıyor. benim doktorum et de çok süt yapar demişti. kayınvalidem bana humananın still teasini almıştı o da güzel süt yapıyor. kompostaları falan söylemye gerek yok zaten bence bunları bi dene düzenli sıvı almak sütü artırır unutma. bol bol su iç

bu arada ben bir de mısır ekmegi yemiştim 1 ay once falan...cok sut yaptı hatta goguslerim hep sert sert dolasmıstım....Allahım hepimizin sutunu korusun walla...

Back