Sütüm az yetmiyor 35 günlük bebeğim

moral arayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
649
367
33
35
Arkadaşlar merhaba.35 günlük bebeğim var ama sütüm yetmiyor.Göğüslerim hep yumuşak bu normal mi.Uykuyu tutturamıyor açlıktan mama veriyorum o zamanlar.sütümün artması için ne yapabilirim.Bol su içiyorum,rezene çayı içiyorum.uyku düzenim ve yemek düzenim bozuk biraz.sütümün tamamen kesilmesinden korkuyorum

O ne demek yapmadım
Güçlü bir makina alacaksiniz 20 dk süt sağın, 10dk dinlenin, 10dk süt sağın, 10 dk daha dinlenin ve son kez 10 dk daha süt sağın. 3 gün boyunca günde 3 kez bu metodla süt sağmanın, süt miktarınızı arttıracağı söylenmektedir. Ayrıca bebegi emzirdikten sonra sagma gogusu bosalttiktan sonra bi 10 dk bos sagma gibi israrli sagma islemleri de sütü artirir. Instagramdan ilkim bostanciya bakabilirsiniz

Çok teşekkür ederim süt sağmak için makina sipariş ettim manuel ama işe yarar mı acaba.Gelince deneyeceğim

Çok teşekkür ederim süt sağmak için makina sipariş ettim manuel ama işe yarar mı acaba.Gelince deneyeceğim
Manuel cok zor yorar ve cekisinden verim alamazsin. İptal edip guclu bir makina almani öneririm lansinoh, avent veya eller serbest bebebao gibi. Bunun dışında hastane tipi olanlar da var kiralanabilir ama pahali yani ben olsam satin alirdim. Israrla sagarsan mutlaka gelir.

Avent alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…