İştahsız bebekler için özel mamalar mı vardı sanki öyle hatırlıyorum . Sizin için bu gece araştıracam. Dilerim bişey bulunurKaşıkla deniyorum alıyor ama yeni yeni alıyor onu da 3_5 kaşık yani mama kaşıkla olacak gibi değilki her 3 saatte bir 90 cc almalı . Dedğiniz doktoru takip edeceğim bakalım . Balıkesir İzmir istanbul bir çok doktora gittik iştahsızlık diyolar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sütüm az bebeğim ne biberon ne kaşık tutmuyor
- Konu Sahibi MMila
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende söyledim doktora istahsiz bebekler için mama varmış onlardan kullanacagım dedim yok öyle bir mama dedi gittim eczaneye onlarda yok öyle bişey dediİştahsız bebekler için özel mamalar mı vardı sanki öyle hatırlıyorum . Sizin için bu gece araştıracam. Dilerim bişey bulunur
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
Yapmayın Allah aşkına yaSöylediklerinizin hepsini yaptım hiçbiri çözüm olmadı . Doktor söyledi zaten mamaya cicibebe koymamı ben kendi kafama göre yapmadım . Serum hortumunun bi ucunu mememe yapıştırdım öbür ucu biberonda pipet gibi çeksin diye o da 1-2 Gün sürdü anladı istemedi. Yani herşeyi yaptım dediklerinizin fazlasını yaptım günlerce açlıktan ağladı . İçim parçalanıyordu. Biberona anne sütü koydum onu bile istemiyor . Nefret etti birden biberondan
3 aylık bebeğe cicibebe verilmez
İleride şeker hastası olur, metabolizma sindirim sorunları olur
Doktorun dediğine Emin misiniz yahu?
Sık emzirirseniz süt artar
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun, dediklerini uygulayın
Ben bi yerde okudum sanki tekrar araştıracam umarım bulurum haber veririmBende söyledim doktora istahsiz bebekler için mama varmış onlardan kullanacagım dedim yok öyle bir mama dedi gittim eczaneye onlarda yok öyle bişey dedi
Yapmayın Allah aşkına ya
3 aylık bebeğe cicibebe verilmez
İleride şeker hastası olur, metabolizma sindirim sorunları olur
Doktorun dediğine Emin misiniz yahu?
Sık emzirirseniz süt artar
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun, dediklerini uygulayın[/QUOTE
Doktorun dediğine emin misiniz ne demek ? Uyduruyor muyuz biz .Bizde çok istekli değiliz cici bebe konusunda son çare buydu .sanıyorsunuz ki biz hiç bişey yapmadık hiç çare aramadık kolaya kaçtık son çare buydu . Günlerce aç agladı eğer okuduysanız. yeni bi doktora gidicez ondan da yardım alıcaz
- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Solgarin bira mayasi tableti b12 katkili sutu bu efsane arttiriyor.
3 aylik bebeye cicibebe ver diyen doktordan uzak durun. Erken ek gida cok zararli. Ileride ciddi saglik sorunlari olur. Hele birde koruyuculu katkili sekerli cicibebe. Akli olan hicbir doktor vermez. Biberon reddi benim kizimda da vardi. Avent dr brown chicco nuk wee hicbirini almadi en son lansinoh aldi. Suan gunde 1 ogun anne sutunu biberonla veriyorum unutmasin diye.
Bu arada envai cesit mamada denedim. Hipp bebelac baby goat golden goat herobaby vs sadece evolvia aldi. Arada ondan veriyorum ki tadini unutmasin ise donunce gerekirse acil durumsa icsin diye. Yanu bebek isi biraz deneme yanilma. Bilmiyorum baska markalar denediniz mi hem biberon hem mama icin ama bence deneyin.
Sütüm az
Solgar tableti kullansam olan sütten de olmam dimi? Korkuyorum
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
Yok yahu olmazsın. Sutumu en guzel o arttırdı benim. Hem b12 de var icinde sana da iyi gelir.Sütüm az
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
O caylar zaten ise yaramiyor. Para tuzagi tamamen.nemesis selam verdim siparişi valla
Bakalım nolcak ama inan etkisi olmazsa üzülmem eskisi gibi
Çaylarda falan çok umutlanıp üzülüyordum
- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
AynennO caylar zaten ise yaramiyor. Para tuzagi tamamen.
Bence etkisi oldu diyenler de muhtemelen aynı anda bi sürü gıdaya dadanıyodur
Çay etkili oldu sanılıyor
Etkili olan da var ama öyle az ki
Benim fikrim bu
bahsettiğin tabletin ne oldugunu bilmiyorum. cici bebe de 1 tane sadece 2.doktora da sordum madem 1 tane bişey olmaz dedi bana neyse biz 1 ay erken ek gıdaya gectik yogurda bayılordu benim kızım ta ki 10 aylık olana kadar. süt arttırıcı damla kullandım olmadı humana cay kullandım olmadı. bende korku vardı acaba artacak mı diye endişe içindeydim rahat olmak lazımdı sanırım. ama kısır pilav bunlar daha etkili o çaylardan damlalardan. yemediğim şey kalmadı artsın diye aldığım kilolar kar kaldı sadeceSütüm az
- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Üzüldüm yaa teşekkür ederim bende de çaylar etkili olmadıbahsettiğin tabletin ne oldugunu bilmiyorum. cici bebe de 1 tane sadece 2.doktora da sordum madem 1 tane bişey olmaz dedi bana neyse biz 1 ay erken ek gıdaya gectik yogurda bayılordu benim kızım ta ki 10 aylık olana kadar. süt arttırıcı damla kullandım olmadı humana cay kullandım olmadı. bende korku vardı acaba artacak mı diye endişe içindeydim rahat olmak lazımdı sanırım. ama kısır pilav bunlar daha etkili o çaylardan damlalardan. yemediğim şey kalmadı artsın diye aldığım kilolar kar kaldı sadece
bebeğiniz kaç aylık ve mama veriyor musunuzÜzüldüm yaa teşekkür ederim bende de çaylar etkili olmadı
- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Maalesef veriuorum mama.bebeğiniz kaç aylık ve mama veriyor musunuz
2 ay, 12 günlük
Mamayı son beş gündür azalttık ortalama 8 den 4 e indirdik ve 90 yerine 60 veriyoruz. Amma velakin çok zorlanıyorum. Doymayacak gibi his. Komtrole gittiğimizde kilosu iyi olmazsa. Yeni gittik. Diğer kontrol 4. Ayda. Korkuyorum
Doktor dicek, kilo az almış. Kontrolde 1 kg 120 gram almış. Doktor mamayı mı azalttınız gibi şeyler dicek. Yok anne sütü kalitesiz. İyki meme vermekstedim. Eşim de dicek bak bebeğim gelişimi boyu iyi uzamamış. Mamayı vericeksin vb. Ben de üzülücem yaa ne zor işler
isterizki anne sütü ile doyuralım ama yetmiyorsa aç mı kalsın yavrucak. üzülme çok anne mamayla büyütttü bebeklerini. benim bebeğim o dönemlerde 600 gram alıyordu ayrıca hem anne sütüm yetmiyordu hemde biberonla kaşıkla mama istemiyordu .açlıktan günlerce ağladıgını biliyorum. açlıktan ağlarken ben kahroluyordum hattta şunu bile dedim keşke mememi seveceğine biberonu mamayı sevseydi aç kalmazdı dedim. düşünün bi anne bunu söylüyor artık ne kadar acı şeyler yaşıyorum.açlıktan ağlamaları gerçekten aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. ben aç kalmasındansa mama verilmesi taraftarıyım ki çok güzel mamalar var.Maalesef veriuorum mama.
2 ay, 12 günlük
Mamayı son beş gündür azalttık ortalama 8 den 4 e indirdik ve 90 yerine 60 veriyoruz. Amma velakin çok zorlanıyorum. Doymayacak gibi his. Komtrole gittiğimizde kilosu iyi olmazsa. Yeni gittik. Diğer kontrol 4. Ayda. Korkuyorum
Doktor dicek, kilo az almış. Kontrolde 1 kg 120 gram almış. Doktor mamayı mı azalttınız gibi şeyler dicek. Yok anne sütü kalitesiz. İyki meme vermekstedim. Eşim de dicek bak bebeğim gelişimi boyu iyi uzamamış. Mamayı vericeksin vb. Ben de üzülücem yaa ne zor işler
- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
sen de çok zor zamanlar geçirmişsinisterizki anne sütü ile doyuralım ama yetmiyorsa aç mı kalsın yavrucak. üzülme çok anne mamayla büyütttü bebeklerini. benim bebeğim o dönemlerde 600 gram alıyordu ayrıca hem anne sütüm yetmiyordu hemde biberonla kaşıkla mama istemiyordu .açlıktan günlerce ağladıgını biliyorum. açlıktan ağlarken ben kahroluyordum hattta şunu bile dedim keşke mememi seveceğine biberonu mamayı sevseydi aç kalmazdı dedim. düşünün bi anne bunu söylüyor artık ne kadar acı şeyler yaşıyorum.açlıktan ağlamaları gerçekten aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. ben aç kalmasındansa mama verilmesi taraftarıyım ki çok güzel mamalar var.
Meme ile doymayınca taBi üzülür insan mama almadığına. Ben de olsam üzülürdüm. Her anne meme vermek istediği gibi, aç kalmasını da asla istemez. Hangi anne , bebek ağlarken aç bırakır. Yeterli kilo almışsa azalttığım oranda mama ve meme devam edicem bakalım duruma göre .
- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Selam bişey daha sorucamYok yahu olmazsın. Sutumu en guzel o arttırdı benim. Hem b12 de var icinde sana da iyi gelir.
Ben mamayı azalttım yaa
Beş gündür günde 4 kez veriyorum ve 90 yerine 60
Kontrole gittiğimde aylık 700-800 kg almışsa böyle devam edicem inş. Ama kafama takılan. Geçen kontrolde mama meme bi arada olmasına rapmen 1.120 kg almıştı. Şimdi azaltmış halimle alabilir mi ki
Diğer konu da zayıf doğmuştu. (2.730) Toparlanması gerek.
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
Valla bunu ancak doktorunuz söyleyebilir :) ama ac ise zaten cis yapmaz cisi yeterli ise ac değildir kilo alirSelam bişey daha sorucam
Ben mamayı azalttım yaa
Beş gündür günde 4 kez veriyorum ve 90 yerine 60
Kontrole gittiğimde aylık 700-800 kg almışsa böyle devam edicem inş. Ama kafama takılan. Geçen kontrolde mama meme bi arada olmasına rapmen 1.120 kg almıştı. Şimdi azaltmış halimle alabilir mi ki
Diğer konu da zayıf doğmuştu. (2.730) Toparlanması gerek.
- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
TeşekkürlerValla bunu ancak doktorunuz söyleyebilir :) ama ac ise zaten cis yapmaz cisi yeterli ise ac değildir kilo alir