İstanbul’da değilim. 3 hafta önce tartıldığında 5700 dü. 600 gr almıştı .işk başlarda gaz oldu ama kolik değildi. Reflüsü de var ilaçlar rahatlattı . Reflüsü aşırı olanlar memeyi de Reddediyor benimki meme istiyor. Sütüm artsın diye sürekli yiyorum. Süt artırıcı still TEa süt atttırıcı damla kullanıyorum . Rezene kimyon çayları. Bunlar sadece var olanı korudu arttırmadı . Doktoru çok övdüler diye gittim isim yapmış ama ben derdimi anlatamadım haftalarca . Ağlata ağlata yediriyordum biberonla . Artık ağlasada yememeye başladı çatlıyor kıpkırmızı oluyor . Doktorumuza yine anlattım sordum cevap bile vermedi . Günlerce ağlamasını izledim açlıktan . Sonra bi arkadaşın doktoruna sordurdum belki yardım eder diye mamasına bikaç tane cicibebe koyun dedi ozaman kaşıkla alır dedi. Aldı kaşığı böyle . Zaten günde 2 kere mama veriyorum cicibebe ile o da sütüm dolması için haftaya yeni bi doktora gidicez belki o çözüm bulur. Biberona döndürmek sanırım çok zor . Bi sürü başlık değiştirdim kauçuk olan,olmayan, damaklı, damaksız , ... evde 6 tane farklı başlık var . Mama da değiştirdim ama mamadan degil çünkü pipet gibi serum kablosuyla verdiğimde mememden sandı iştahla içti . ( tıbbi mama da var bende ). Benimki iştahlı ama biberondan istemiyor . anne sütünü sağdım biberona koydum almadı yine biberonu . Bakalım haftaya ne dicek yeni doktor . Ne zaman gecti bebeğinizde kolik