Evet doktorumuz söyledi çünkü bebeğim kilo almak yerine zayıfladı ve ıslattığı bez miktarı sınırın altındaydı. Normal doğum yaptım hatta sırf sütüm gelsin diye sezeryan olmam gerekirken normal doğumu zorladım emin olun ki o kadar zorlu olmasına rağmen bebeğim için olmasını istedim doktor son ana kadar tartıştı bunun için. Her mamadan önce en az yarım saat emziriyorum sonra mama veriyorum. Mamayı birakip 1 hafta aralıksız emzirdim yine sonuç aynı oldu bebeğim zayıfladı yetmedi die ki aç uyuyup aç uyanıyodu. Rezene ve süt yapan ne varsa hiç bırakmadım hep devam ettim yine aynı oldu çok az doluyo süt sonra yine boş. Öğretmenim ve işe başlamam gerekiyo başladığım da mutlaka biberona başvurcaz bu haliyle nasıl olacak bilmiyorum
keşke sütüm o kadar çok olsak taşsa ama bu da benim nasibimmiş deyip susuyorum Allah büyük. Emzirmek kadar güzel bir durum yok. Emerken düşünün Bi kaç yudumdan sonra boğazından yutkunma sesi bile gelmio. Allah hepimizin evledını bağışlasın hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın