merhabalar,
doğum yapalı 23 gun oldu.
sezeryanla doğum yaptım malum sütüm geç geldi,
bebeğim emiyor sanıyorduk aslında emzik muamelesi yapıyormuş bana tecrübesizim ilk kez anne oluyorum. yanında bi yakınım yardımcım yok eşim ve ben eşimde pazartesi işe baslamak zorunda.
yalnız olmak ameliyatın verdiği acı uykusuzluk tecrübesizlik birde bebeğim sarılık oldu ab0 sarılığı 2gunde küvezde kaldı onada çoküzüldüm 20 gun aralıksız ağladım halada aklıma geldikçe ağlarım annem ms hastaı kayınvalidem umursuz geldiğinde yemek bile yapmadan gider onun derdi sadece bebeği sevmek bakmak demiyorum sadece elini kolunu tutup orası burası mıncıklarak sevmek evde yemek yok gelen gidenele bile ben ilgilendim bebeğim,n cicilerini yıkadım ütüledim bunların hepsini doğumdan iki gun sonra yapmaya basladım dikişlerim çok acıdı. hiç dinlenmeden bi yoğunluğa atıldım.. işte vsvs dert bitmiyor üzüldüğüm için sütümde gelmedi bebeğim aç kaldı beni emmek istemiyor sağıpsenağlama verdim önceleri sütüm çoğalır ümidiyle rezene humana hipp gibi süt yapıcı özel caylardan içtim yesillk yedim ama bi değişiklik yok.
sütümü nasıl artırabilirm sizlerin bildiği özel seyler var mı beni emsin istiyorum beslensin istiyorum. ve bu duruma çok üzülüyorummafoldumben
ah ah tam benım yasadıklarım hatta fazlası vvar bende aynı seyler suan okurken 4subatta dondum kendımı gordm canım sende bosver takma kafana dıyecem amam bende cok taktım sutum olmadı yavrum mamayla buyuyor uyku cok önemlı bır sure sonraada sutun cogalır dert etme benım aglamatan gozlerıme yumruk atılmıs gıbı şişmişti gelenler ne oldugunu sorrdı bende ılaclar yan etkı yaptı derdım halbukı aglamaktandı şimdi oğlum 4aylık olçak sunu asla asla unutma sana cok ıhtıyacı oalan bır melek var artık kollarında hamılelıgınde dusun onu ne sabırsızlık bekledın şimdi kucagında bol bol sarıl yavruna op kok kollarında uyut bırlıkte yatın gunun tadını cıkarın kımseyı kımseyı kafana takma bak goreceksın bebsın senı tanımaya senı gozlerıyle takıp etmeye basladıgın an ve senın kucagına gelmek ıcın agladıgı an sen bılmıyorum ama kelımlerle taırıf yok delırceksın yavrun için ve ozman bu kafaya taktıkların için cok pişmam olcaksın
bende sezeryanla doğum yaptım.bir damla sütüm gelmiyordu. bebeğim hasteyi yıktı 3 gece ağladı. hemşireler dayanamayıp mama getiriyordu.eve geldik 40 gün ağladı 500 gr zayıfladı. dr dayanamadı yeter artık mama vereceksin dedi. ben yılmadım dr 3 kere dedi ben 1 kez verdim hep emsin diye uğraştım. tüm gün yanında yattım meme ağzında. işleri annem yaptı sağ olsun.sütüm gelmeye başladı. şimdi sütüm iyi maşallah.
ben yılmayın derim. bebeğinizi bol koklayın. öpün ve hep emmesini sağlayın ki süt salgılansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?