• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm az ama kilo almakta ıstemıyorum dıyenler ıcın..

abuaslxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
159
0
96
37
Kayseri
arkadaslar sutu az olan bı arkadasa yazdım ama ıhtıyacı olan herkes okusun ıstedım kılolarla malum basımız dertte bu yıyecekle hem kılo almayacak vereceksınız hemde bol bol sutunuz olacak.nohutu fasulyeyı bı kapta ıslayın.daha sonra nohut yarma fasulyeyı varsa mısır tanesı olabılır duduklude haslayın soguyunca ayran yapın ve bu karısımı ıcıne koyum bolca uzerıne nane ve bıraaz tuz hem cok lezzetlı hem sut yapar hem kılo aldırmaz ayrıca bebege gazdan korkuyorsanız nane zaten bıraz engellıyor gaz yapmasını sızde ılık havlu ve masaj yontemıyle halledersınız kolay gelsın

evet canım bılmeyenler ıcın soyledım cogu kısı bılır ama sut yapacagı belkı aklına gelmez dıe dusundumsırnaşık şey

SAOL VERDIĞIN BILGI IICN. BEN nohutta yıyorum fasulyede gaz fılan yapmıyor.
1 gece ınceden suda bekletın ertesı gun yenı suyla haşlayın. sonra yıne suyunu değiştirp yemek yapın. gaz manz kalmaz.

kimyon da gazı giderir.bu yemeklerin içine 1 çay kaşığı koyarsanız faydası oluyor..

sut yapmasi icin bayanlar bol bol su icin gunde 3 litre su kesinlikle sut yapar, ustelik rejim yapanlara biliyorsunuz ki bol su onerirler. sudan guzeli var mi, sut yapar kilo yapmaz.

arkadaşlar bebeğiniz herşeyden kıymetli boş verin kiloyu ilerde spor yapar atarsınız fakat bebeğinizi bir daha emziremessiniz bugünlerinizin kıymetini bilin

kızlar şimdi show tv de alişan ile çağlanın programında ahmet maranki söyledi sütümüzü artırmak için ayva yememiz gerekiyormuş... meyvesi hoşafı reçeli ... ne olursa hiç farketmiyor....

nohut ve fasulyenin pişme suyunuda attınızmı geriye zaten bir faydası kalmıyor ki.
ısladığınız suyu dökersiniz tabi.ama kimyon gaz alıyor gerçektende.
birde bebekler biraz büyüdüğünde gaz yapsada sorunsuz çıkarıyorlar...
bende çok küçükken yemedim ama 2 aydır yiyorum sorun yaşamadım(6,5 aylık şimdi).bulgur pilavıda kimyonla çok güzel süt yaptı bendebir de tarçın ve hindistan cevizi bende işe yaradı..ayvayı dedicem...ve tabi bol suuu bol uykuuuu ve huzur..
bir de her gün 1 yumurta yenmeli sütün kalitesi için ama katı olacak..

ya keşke bu kadar kolay olsa da yesek şunlar valla gaz yapar die aşuryi bile şööööyyle tatlı tatlı yiyemedim ama o bile nasıl süt yaptı

arkadaslar sutu az olan bı arkadasa yazdım ama ıhtıyacı olan herkes okusun ıstedım kılolarla malum basımız dertte bu yıyecekle hem kılo almayacak vereceksınız hemde bol bol sutunuz olacak.nohutu fasulyeyı bı kapta ıslayın.daha sonra nohut yarma fasulyeyı varsa mısır tanesı olabılır duduklude haslayın soguyunca ayran yapın ve bu karısımı ıcıne koyum bolca uzerıne nane ve bıraaz tuz hem cok lezzetlı hem sut yapar hem kılo aldırmaz ayrıca bebege gazdan korkuyorsanız nane zaten bıraz engellıyor gaz yapmasını sızde ılık havlu ve masaj yontemıyle halledersınız kolay gelsın

nohut fasulye ıslanacak içine birde mısır katılıp haşlanacak ayran venane ile yenecek değilmi yanlış anlamamışım.

bende çok üzülüyorm en yararlı besn anne sütü dennce bnm bebegm 6 aylk ve emmeyi brakmak üzere sebep sütümn az olması napıcagmı bilmiyorm bide etrafn baskısı var üzerm de ben braz iştahsz bi insanm bana sen yapttn yiyip içmedn sütün kesldi diyorlar bu konuda morelm çok bozuk senn bebeğn kaç aylk

kızlar denedm faydasını gördüm kabak tatlısı balkabağı çok süt yapıyor
hem de kabızlığ birebir

canım bendede bır tavsıye fasul yenın ıcınede 1 2 dısı sarımsagıg 3 e 4 e bolupte pısıre bılırsınız
fasulyenın gazı alıyo ben denedım faydasını gordum

benim bildiğim sarımsak gaz almaz tam tersi çok gaz yapar.valla ben herşeyi yiyip içiyorum.sarımsak ve soğanda en fazla süt yapan sebzelerden.düşünürsek neredeyse tüm yemeklerde gaz yapıcı özellik var.gaz yapıyor diye yememeye kalkarsak aç tek yönlü besleniriz sütümüze de zararı olur.ilk zamanlar bende korkup pek bişi yemedim.hem gaz hem kilo korkusundan.ama bu seferde bebeğimi doyuramadım.sonra herşeyden yemeye başladım.zaten iştahımda hayatımda hiç olmadığı kadar açık,balık gibiyim hiç doymuyorum :)) o yüzden bulgur,fasulye,nohut,sarımsak,soğan,ayva,çikolata,süt,yoğut,peynir,yumurta hepsini tüketiyorum.ama gitgide şişiyorum bu da bir gerçek :) amaaan napayım bea sonradan veririm (umarım :) ) allahtan kociş beğeniyo her türlü hiç sesini çıkartmıyo :))

Back