çok az süt 3 saatte 1 sağmerhaba hanımlar
Benim kızım neredeyse 3 aylık olmak üzere. Anne sütü veriyorum ama yanında devam sütü de veriyorum. Çünkü sütüm yetersiz.
Bazen sadece iki göğsümde 70 cl geliyor. Sizce sonradan sütüm artar mı ?
Bu arada yemem de problem yok. İyi beslenmeye gayret ediyorum. Dinleniyorum hatta gün içinde uyumaya çalışıyorum.
Canım devam sütünü bırakman lazım..onunla kendisini doyuruyor bebek emmiyor. Onu bırak belki bir gün zorlanırsiniz ikinci gün şakır şakır süt gelir. Ama endişe etmeyeceksin bebek çok mu aç kaldı filan diye. Bende mama verdiğimde sütüm çok azdı emzirme danışmanından öğrendim kesinlikle mama verme kademeli de bırakabilirsin o zaman bak memisler doluyor ...merhaba hanımlar
Benim kızım neredeyse 3 aylık olmak üzere. Anne sütü veriyorum ama yanında devam sütü de veriyorum. Çünkü sütüm yetersiz.
Bu arada yemem de problem yok. İyi beslenmeye gayret ediyorum. Dinleniyorum hatta gün içinde uyumaya çalışıyorum.
Canım devam sütünü bırakman lazım..onunla kendisini doyuruyor bebek emmiyor. Onu bırak belki bir gün zorlanırsiniz ikinci gün şakır şakır süt gelir. Ama endişe etmeyeceksin bebek çok mu aç kaldı filan diye. Bende mama verdiğimde sütüm çok azdı emzirme danışmanından öğrendim kesinlikle mama verme kademeli de bırakabilirsin o zaman bak memisler doluyor ...
Benim sol göğsümde süt çekilmişti. Hastane tipi pompa kiralayıp belirli aralıklarla göğsü sürekli uyardım. Bir gece uyandığımda göğsüm taş gibi olmuştu yatağa süt akıyordumerhaba hanımlar
Kaç aylıktı bebeğiniz bu işlemi yaptığınızda benimki çok azaldı sadece sağıyorum emmiyor bebek . Gittikçe de azalıyorBenim sol göğsümde süt çekilmişti. Hastane tipi pompa kiralayıp belirli aralıklarla göğsü sürekli uyardım. Bir gece uyandığımda göğsüm taş gibi olmuştu yatağa süt akıyorduonun haricinde tüm piyasadaki takviyeleri denedim dışarıdan vücuda girip de süt yapan tek şey su ve uyumak.