- 4 Eylül 2019
- 2
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Anneeolmakk
-
Ek gıdaya gecilir zaten artık yok yere kendinizi harab etmenin manası yok.Bebeğim tam 5 aylık oldu doğduğunda bir hafta küvözde kaldı o zaman beridir mama meme devam ediyor ne yaparsam yapayım sütüm yetmedi çok kez direnip mama vermedim kilo alımı düştü susuz kaldı mecbur mama verdik.
Artık sütüm hiç yetmez oldu doktorumuz ek gıdaya başlayalım istersen dedi. Kendimi çok yetersiz hissediyorum gönlümce emzirip çocuğuma bağışıklık sağlayamadım. Herşeyi yiyip içemedim gebelikte şekerim çıktı ve geçmedi belki hoşaflar tatlılar sütüm olurdu bilmiyorum çok mutsuzum doktordan geldiğimizden beri. Çevremde sütünü derindondurucuya koyup ek gıdada yoğurt yapmayı planlayanları gördükçe ağlıyorum. Emzirme danışmanından yardım almayı denedim memede süt bitmez öyle bişey yok emzir diyor yok işte nasıl bitmez ben mi beceremiyorum
Merhaba sevgili anne öncelikle kendini asla suçlu eksik hissetme olmayınca olmuyor diye bişey var sen ne etsen de olmuyor sen verebildgn kadar vermişsin benim annem hepimizi 2 ay emzrmis 2.ayda şak diye kesilirms sütü ilk bebeğinde yaşadığı bı travma yüzünden mama ile beslenmisz ne kadar zor olduğunu anlatr hep gece mamayı yapmk ısısını ayarlamk taze tutmak annelik başlı başına emektir zaten sen onu besliyorsn zaten hemde sevgiyleBebeğim tam 5 aylık oldu doğduğunda bir hafta küvözde kaldı o zaman beridir mama meme devam ediyor ne yaparsam yapayım sütüm yetmedi çok kez direnip mama vermedim kilo alımı düştü susuz kaldı mecbur mama verdik.
Artık sütüm hiç yetmez oldu doktorumuz ek gıdaya başlayalım istersen dedi. Kendimi çok yetersiz hissediyorum gönlümce emzirip çocuğuma bağışıklık sağlayamadım. Herşeyi yiyip içemedim gebelikte şekerim çıktı ve geçmedi belki hoşaflar tatlılar sütüm olurdu bilmiyorum çok mutsuzum doktordan geldiğimizden beri. Çevremde sütünü derindondurucuya koyup ek gıdada yoğurt yapmayı planlayanları gördükçe ağlıyorum. Emzirme danışmanından yardım almayı denedim memede süt bitmez öyle bişey yok emzir diyor yok işte nasıl bitmez ben mi beceremiyorum
boyle stres yaptikca olan sutunde gider sakin olmalisinBebeğim tam 5 aylık oldu doğduğunda bir hafta küvözde kaldı o zaman beridir mama meme devam ediyor ne yaparsam yapayım sütüm yetmedi çok kez direnip mama vermedim kilo alımı düştü susuz kaldı mecbur mama verdik.
Benim arkadaşım çocuğunu 18 ay emzirdi banada o fazla geldi bilmiyorum ben 6 ay emzirsem yeter diyodum o da mama ve meme karışık gittik 8 aya kadar emzirdim dediğim gibi mama ve meme karışık.İş yerinde olduğum için açıkçası sağmak vs zor geldi zaten azalmıştıda bıraktım.İlk başlarda mama ver dediklerinde bende çok direnmiştim ödüm kopuyodu bebeğim açlıktan ağlıcakta mama ver dicekler diye ama sonra düşünüyorum gereksiz düşünceymiş.Hiç yetersiz olarak düşünmeyin bir tanıdığım hiç emziremedi siz yine emzirmişsinizBebeğim tam 5 aylık oldu doğduğunda bir hafta küvözde kaldı o zaman beridir mama meme devam ediyor ne yaparsam yapayım sütüm yetmedi çok kez direnip mama vermedim kilo alımı düştü susuz kaldı mecbur mama verdik.
Emzirdikçe gelir diyorlar evet,birde bolca su en önemlisi dinlenmekAslında hamileyken ne kadar emerse emer kafasındaydım sonra noldı bilmiyorum kuzenimle aynı hafta doğurduk bebeği bizimkinin kilosunu ikiye katlıyor sürekli onunla kıyaslana kıyaslana bu hale geldim galiba ben ek gıdaya geçirebilir doktor dediğimde bile kaynanam küçümsüyor beni izin vermiyomuş hemşire emzir demiş emzirecekmişim emdikçe gelirmiş süt yetemiyorum hissi oluştu hastaneden çıktm oturdm sitede ağlıyorum
Bu gerçek miÇevremde sütünü derindondurucuya koyup ek gıdada yoğurt yapmayı planlayanları gördükçe ağlıyorum.
emin ol o hoşaflarla tatlılarla süt artmıyor. ben her gün bardak bardak kompostolar içtim de ne oldu en fazla 4 ay emzirebildim o da şöyle böyle. sonra da kendisi istemedi zaten. olmayınca olmuyor. Şu an hasta grip 3-4 gündür. ilacşarla gecirmeye calışıyor bazen diyorum keske emzirebilseydim daha kısa sürede atlatabilirdi ama yapacak bişey yokBebeğim tam 5 aylık oldu doğduğunda bir hafta küvözde kaldı o zaman beridir mama meme devam ediyor ne yaparsam yapayım sütüm yetmedi çok kez direnip mama vermedim kilo alımı düştü susuz kaldı mecbur mama verdik.
Bebeğim tam 5 aylık oldu doğduğunda bir hafta küvözde kaldı o zaman beridir mama meme devam ediyor ne yaparsam yapayım sütüm yetmedi çok kez direnip mama vermedim kilo alımı düştü susuz kaldı mecbur mama verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?