Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ibrahim saraçoğlu emziren annelerin maydanoz yemesini önermiyor sütü azalttığını söylüyor bilginize
ikiz bebeklerim var ve sütüm oldukça az. mamaya kesinlikle başlamak istemiyorum. süt arttırıcı içecekler işe yarıyormu bilen ve kullanan var mı ? internette milkplus anne sütü arttırıcı ve humana çaylar var. faydasını gören var mı ?
ikiz bebeklerim var ve sütüm oldukça az. mamaya kesinlikle başlamak istemiyorum. süt arttırıcı içecekler işe yarıyormu bilen ve kullanan var mı ? internette milkplus anne sütü arttırıcı ve humana çaylar var. faydasını gören var mı ?
E neydi ilac ise yaramadimi seneler gecmis ama sutum azaldi bitti biticek diye korkuyorum. Nolur aklinizdaysa yazinBenim de kızım 4 aylık oldu..Dr. kontrolünde kilosu alması gerekenin neredeyse yarısını alamamış..mecburen mama önerdi..ve bana da bir ilaç yazdı sütünü ilk günkü kadar artıracak dedi.Bakalım bugün eşim eczanelere bakıcak varsa alıcak eğer artırırsa size öneririm, doktorunuzdan istersiniz.bir de vitamin yazdı.milupanın emziren anneler için olan çayını önerdi ayrıca.sütün düzelirse mamayı kesicez dedi.aç kalmasındansa mama yesin napalım.
Mama vermeyin...Mama vermeyin...Mama vermeyin...benim oğlumda 2 aylık.son 5 güne kadar anne sütü ve mama aldı.ama 5 gündür sadece anne sütü alıyor.dediklerimi uygularsanız mama vermezsiniz buna inanın.yetmeyi bırakın artanını sağıyorum:)
1.çemen otu tohumunu 1bardak suya 1çay kaşığı koyun 5 dk demlensin sabah akşam için.
2.ginsengli arı sütü macununu sabah akşam 1 çay kaşığı yeyin.
3.kuru üzümden komposto yapın gün içinde yemeye çalışın.
4.süt için sütünüz olsun:)
5.marul ve bol yeşillik yeyin.
6.kesinlikle mama vermemeye çalışın özellikle gece emzirinki gece oksitosin hormonu daha çok salgılanır ki sütünüz artar.her istediğinde emzirin bebeğinizi...
7.karışık bitki çayıda alabilirsiniz anason rezene gibi otlar bulunan bunlarda sütü artırır hemde bebeğin kolik ağrısını alır gazını da rahat çıkartır...
BEBEĞİNİZE MAMA VERMEYİN.BEN PİŞMANIM SİZ YAPMAYINN...
Benim kızım da emmedi bayağı bir uğraştık.Üstelik görümcem hemşire yapmadığımız kalmadı.Sağıp verdim onu da içmedi kızım.Mama yemesin diye mama vermedik sarılıktan kıl payı kurtuldu kuzum.Tamam deneyin uğraşın da olmayınca olmuyor maalesef.Çok üzüldüm acaba ben mi beceremedim diye ama yapmadığım kalmadı zar zor iki ay anne sütü aldı benim kız.Mamayla büyüdü anne sütüyle beslenen akranları hasta oldu o olmadı.Öyle bir algı yaratılıyor ki anne sütü vermeyen kötü anne.Sanki keyfimizden mama vermişiz gibi.Gecenin bir yarısı kalkıp mama hazırlamak,mamadan dolayı kabızlık yaşarken uyumaması,dışarı çıktığımızda sıcak su aramak mama için.Çok mu kolay sanki.Kızım şimdi 8 yaşında bu kış hiç hasta olmadı sağlığı iştahı yerinde çok zeki dersleri de iyi.LütfenMama vermeyin...Mama vermeyin...Mama vermeyin...
Sanki keyfimizden mama veriyoruz. Ben bu yazılanların hepsini hatta fazlasını yaptım ama tık mık yok. Süt asla yok. Olmuyor. Peki oğlum açlıktan bağırırken, mosmor kesilirken, ağlama krizleri geçirirken ne yapabilirim??
Bol anne sütü olanlar ve emzirenler anne, ama biz mecburen mama da veriyoruz ve anne değiliz... Bana anne değilsin mama veriyorsun diyenler oldu... Şaka gibi... Olmayınca ne yapayım? O zaman illa süt süt deyip oğlumu açlıktan öldüreyim...
Bu güne kadar çok kafama taktım. Oğlum 25 günlük. Ama artık umrumda değil. Evet mama veriyorum ve evet ben anneyim.
Bebeğine mama verenleri öcü gibi gösterenlere çok kızıyorum.
Ne güzel sütünüz varmış. Rabbim daha da arttırsın.
Ben 1 sene sadece ve sadece anne sütü alıp da sürekli hasta olan çocuk da tanıyorum. Her şey illa anne sütü değil. Bünye meselesi.
Olmuyorsa olmuyor. Benim arkadaşım doğum yaptı ve eşi doktor. Onlar bile anne sütü vermedi. Çünkü arkadaşım çok ağır bir lohusa depresyonuna girdi. Sütü gelmedi. Eşi doktor olduğu halde bebekleri hep mama ile beslendi. Şimdi çocuğu 5 yaşında inanılmaz zeki ve kolay kolay hasta olmaz. Maşallah.
Her şey anne sütü değil. Olmayan ne yapsın? Peki memesi alınan anneler ne yapsın? İlaç kullanmak zorunda olan anneler ne yapsın???
Dilinize sağlık. Anne sütü vermeyi her anne ister. Ama olmuyorsa da bebeğimi açlıktan öldürecek halim yok ki. Emdiği zaman da sütüm yok. Bebeğim hiç doymuyor. Mecburen mama veriyorum. Ben anneyim. Başkasının ne düşündüğü umrumda değil.Benim kızım da emmedi bayağı bir uğraştık.Üstelik görümcem hemşire yapmadığımız kalmadı.Sağıp verdim onu da içmedi kızım.Mama yemesin diye mama vermedik sarılıktan kıl payı kurtuldu kuzum.Tamam deneyin uğraşın da olmayınca olmuyor maalesef.Çok üzüldüm acaba ben mi beceremedim diye ama yapmadığım kalmadı zar zor iki ay anne sütü aldı benim kız.Mamayla büyüdü anne sütüyle beslenen akranları hasta oldu o olmadı.Öyle bir algı yaratılıyor ki anne sütü vermeyen kötü anne.Sanki keyfimizden mama vermişiz gibi.Gecenin bir yarısı kalkıp mama hazırlamak,mamadan dolayı kabızlık yaşarken uyumaması,dışarı çıktığımızda sıcak su aramak mama için.Çok mu kolay sanki.Kızım şimdi 8 yaşında bu kış hiç hasta olmadı sağlığı iştahı yerinde çok zeki dersleri de iyi.Lütfen
Ne kadar mama veriyordsunuz kaç ccbenim oğlumda 2 aylık.son 5 güne kadar anne sütü ve mama aldı.ama 5 gündür sadece anne sütü alıyor.dediklerimi uygularsanız mama vermezsiniz buna inanın.yetmeyi bırakın artanını sağıyorum:)
1.çemen otu tohumunu 1bardak suya 1çay kaşığı koyun 5 dk demlensin sabah akşam için.
2.ginsengli arı sütü macununu sabah akşam 1 çay kaşığı yeyin.
3.kuru üzümden komposto yapın gün içinde yemeye çalışın.
4.süt için sütünüz olsun:)
5.marul ve bol yeşillik yeyin.
6.kesinlikle mama vermemeye çalışın özellikle gece emzirinki gece oksitosin hormonu daha çok salgılanır ki sütünüz artar.her istediğinde emzirin bebeğinizi...
7.karışık bitki çayıda alabilirsiniz anason rezene gibi otlar bulunan bunlarda sütü artırır hemde bebeğin kolik ağrısını alır gazını da rahat çıkartır...
BEBEĞİNİZE MAMA VERMEYİN.BEN PİŞMANIM SİZ YAPMAYINN...
Sütün arttimi ve ne ilaci kullandin acabaBenim de kızım 4 aylık oldu..Dr. kontrolünde kilosu alması gerekenin neredeyse yarısını alamamış..mecburen mama önerdi..ve bana da bir ilaç yazdı sütünü ilk günkü kadar artıracak dedi.Bakalım bugün eşim eczanelere bakıcak varsa alıcak eğer artırırsa size öneririm, doktorunuzdan istersiniz.bir de vitamin yazdı.milupanın emziren anneler için olan çayını önerdi ayrıca.sütün düzelirse mamayı kesicez dedi.aç kalmasındansa mama yesin napalım.