Sütü mayalamayı unuttum

Hava çok sicak degilse bir sey olmaz diye düşünüyorum. Tadina bakin, ekşime kokma yoksa yapin.

Sütü dışarda mı unuttunuz yoksa buzdolabına mı kaldırmıştınız? Dışarda ekşimiş olabilir. Bir kaynatın,bozulduysa içinde kesilmeler oluşacaktır

Sütü dışarda mı unuttunuz yoksa buzdolabına mı kaldırmıştınız? Dışarda ekşimiş olabilir. Bir kaynatın,bozulduysa içinde kesilmeler oluşacaktır
Sütü ısıttım ama mayalamayı unutup dışarıda bıraktım. Balkon soğuktu bayağı. Sabah kalktığımda aklıma geldi. Netten araştırdım tekrardan tutmaz yazıyordu

Sütü ısıttım ama mayalamayı unutup dışarıda bıraktım. Balkon soğuktu bayağı. Sabah kalktığımda aklıma geldi. Netten araştırdım tekrardan tutmaz yazıyordu
Tutar sıkıntı olmaz bizimkiler hep öyle yapar önemli olan ekşimemesi

Hiçbir şey olmaz soğuk yerde durduysa. Mayalama derecesine kadar ısıtıp mayalayın.

Bişey olmaz öyleyse. Tutar sıkıntı olmaz. Zaten bozulduysa da kaynayınca kesilir. Ona göre mayalarsınız

Back
X