- 17 Eylül 2021
- 17
- 3
- 36
- 28
- Konu Sahibi seyma celik
Arkadaşlar sütü dün kaynattım mayalamayı unuttum. Bugün biraz ısıtıp kaynatsam olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce denediniz mi? Hava soğukHava çok sicak degilse bir sey olmaz diye düşünüyorum. Tadina bakin, ekşime kokma yoksa yapin.
Denemedim boyle bir sey basima gelmedi. Hava soguksa bir sey olmaz. Yine de siz ısıtın. Diger uyenin dedigi gini bozuk sut kesilir zaten.Daha önce denediniz mi? Hava soğuk
Tamam çok teşekkür ederimDenemedim boyle bir sey basima gelmedi. Hava soguksa bir sey olmaz. Yine de siz ısıtın. Diger uyenin dedigi gini bozuk sut kesilir zaten.
Sütü ısıttım ama mayalamayı unutup dışarıda bıraktım. Balkon soğuktu bayağı. Sabah kalktığımda aklıma geldi. Netten araştırdım tekrardan tutmaz yazıyorduSütü dışarda mı unuttunuz yoksa buzdolabına mı kaldırmıştınız? Dışarda ekşimiş olabilir. Bir kaynatın,bozulduysa içinde kesilmeler oluşacaktır
Tutar sıkıntı olmaz bizimkiler hep öyle yapar önemli olan ekşimemesiSütü ısıttım ama mayalamayı unutup dışarıda bıraktım. Balkon soğuktu bayağı. Sabah kalktığımda aklıma geldi. Netten araştırdım tekrardan tutmaz yazıyordu
Bişey olmaz öyleyse. Tutar sıkıntı olmaz. Zaten bozulduysa da kaynayınca kesilir. Ona göre mayalarsınızSütü ısıttım ama mayalamayı unutup dışarıda bıraktım. Balkon soğuktu bayağı. Sabah kalktığımda aklıma geldi. Netten araştırdım tekrardan tutmaz yazıyordu
Teşekkür ettim sağ olunBişey olmaz öyleyse. Tutar sıkıntı olmaz. Zaten bozulduysa da kaynayınca kesilir. Ona göre mayalarsınız
Rica ederimTeşekkür ettim sağ olun