Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gogus kalkanı dıye bır sey var
takıyorsun gogsunden aksa bıle onun ıcıne doluyor hıcbır yere dokulmuyor bulasmıyor
sonra onu sut saklama posetlerı ıle dondurabılırsın
ıllede cocuga sut olarak vermek zorunda degılsın
ek besıne gecınce yogurt yaparsın
mama verıyorsan mama yaparsın
meyve puresıne katarsın vs.
hıcbır zaman heba olmaz merak etme
ya arkadaslar ben emzirirken diger gögsüm fıskırıyo .bu durumda gecede 3 kez pijema degıstırıyorum yada diger gögsüme biberon tutuyorum ama kolum cok yoruluyor.aynı sorunu yasayan var mı?ne gibi çözümler buldunuz?ben cok sıkıldım üst baş degışmekten yaaa:tomato:
hanımlar maşallah sizlere imreniyom valla..ben sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmıyo..ne duysam içiyorum..incir suyu,ısırgan otu,nar,ayva,helva,üzüm suyu...günde 2-3 litre süt...maşallah Allah nazardan korusun...
canım ıkı uc litre süt gaz yapmıyo mu bebekte.dr 2 bardaktan fazlasını içme diyo.2 3 lt su tüket gelir bol sütün.hoşaf falan cok ıcma kılo aldırır en ıyısı su.iç bol bol.
sihri dut pekmezinden şerbet yap iç ben ondan iki bardak içince çeşme gibi akıyodu bilimsel bişey dutun arttırdığı, kurusunu da kaynatı hoşaf olrak içebilirsin ama pekmezi daha iyi geldi bana
canım su yazacağıma süt yazmışım:)içilirmi 3 litre süt teşekkürler önerilriniz için deneyeceğim..