sarılığımız da varBence mama icin acele etme sutun daha cok azalir biraz sabret emzirdikce sutun gelir.zaten sut saginca cikan miktara takma sen devam et emzirmeye ilk bebegimde cok yasadim bu tarz sorunlari
sarılığımız da varilk doğduğuna yoktu. bir kaç gün sonra açlıktan yükseldi .öyle derin uyuyordu ki beni emmeyi bırak biberonu bile emmiyordu.şimdi de emince uyuyu veriyor.hepsini emdiğini bilsem yine 30 cc kadar emmiştir 1 buçuk saat gider diyeceğim ama hepsini ememeden uyuyor.öyle luk luk emdiğini görsem.Rabbim bütün annelere bol bol süt versin inş.
biberon vermeli miyim kaşıkla baya zorlanıyoruz.püskürtüyor.biberona alışıp emmezse diye de korkuyorum.işin ilginç tarafı sütüm 3-4 gün baya yetti. bebeğim günde 8 kere filan kaka yaptı. sonra azaldı.ya da bana öyle geldianlayamıyorum.emerken gayretli gayretli üç beş kere emiyor sonra duruyor ağzını kıpırdatıyor sanki.sonra da uyuyor. yatırınca da ağlıyor.herhalde aç dedik mama verdim biberonla sonra güzelce uyudu. bu ne demek oluyor. gündüz mama vermedim.yarım saatte bir emdik sanırım.bir önceki günde bir iki saat uyuyup emmişti. bebeğim iki haftalık. sağınca da bir göğsümden en çok 30 cc çıktı.sonra durdu ama sıktırınca yine çıkıyor biraz yine duruyor. tecrübesizim.tecrübeli annelerden cevap bekliyorum.
biberon vermeli miyim kaşıkla baya zorlanıyoruz.püskürtüyor.biberona alışıp emmezse diye de korkuyorum.işin ilginç tarafı sütüm 3-4 gün baya yetti. bebeğim günde 8 kere filan kaka yaptı. sonra azaldı.ya da bana öyle geldianlayamıyorum.emerken gayretli gayretli üç beş kere emiyor sonra duruyor ağzını kıpırdatıyor sanki.sonra da uyuyor. yatırınca da ağlıyor.herhalde aç dedik mama verdim biberonla sonra güzelce uyudu. bu ne demek oluyor. gündüz mama vermedim.yarım saatte bir emdik sanırım.bir önceki günde bir iki saat uyuyup emmişti. bebeğim iki haftalık. sağınca da bir göğsümden en çok 30 cc çıktı.sonra durdu ama sıktırınca yine çıkıyor biraz yine duruyor. tecrübesizim.tecrübeli annelerden cevap bekliyorum.
Aynı bende senin gibiydim süt gelmedi. Sağsam 30 cc bile çıkmıyordu mamaya başladık. Biberon kullandım ama aynı zamanda benide emdi. Beni emdiktenn sonra mamayı veriyordum. 1 buçuk 2 ay sonra herşey düzeldi. 2 ayın sonunda sütüm yatağa bile sızıyordu. Seni bırakmaz merak etme bence biberonu ver ama ilk önce seni emsin. 15 dk bir göğsünü 15 dk bir göğsünü ver. Çenesi yoruluyordur annesi parmağınla yanağını okşa tekrar emecektir. Şimdi benim oğlum 5 aylık ve tam süt danası :) ilk 1 ay biberon almasına rağmen şimdi kesinlikle biberon almıyor mama içmiyoruz 3 aydır. Sen kendi göğsünü verdiğin sürece seni bıkacağını sanmıyorum ama her çocukta bir değildir benimki bir tecrübe paylaşımı sadece 😉 bu arada kendin için 5 inciri ortadan ikiye böl kaynat ılıklaşınca suyunu iç. Haftada 3 kere yap mutlaka. Dehşet süt yapacaktır sana. Saraçoğlu tavsiyesidir bizzat denedim. ☺️☺️
15 dk ememiyor.hadi uyandıra uyandıra birini emse öbürünü ağzına bile aldıramam derin uyumaya başlıyor.sarılıktan mıdır? onu uyandıran tek şey gaz sancısı
galiba biraz öyleyim hatta çocuğu emzireceğim diye kendim yemeyi unutuyorum bir bakıyorum akşam olmuş.e az olan sütte gelmeyince yemeyi unuttuğumu anlıyorum.tam bir aylık olduk artık bende anneliğe alışıyorum sanırım şimdi aç mı tok mu olduğunu anlıyorum.yarım saatte bir saatte bir emince tam doymasakda yetiyor. ama çok uyumak istediğinde 3-4 saat filan yetsin istiyor sanırım çok ağlıyor mama veriyorum o zamanlar.günde 3 kere 60 cc.yeterli olup olmadığını aldığımız kilodan yarın anlayacağız.
fakat şimdi de günde bir hatta iki günde bir kaka yapıyor.öyle çok sıvı değil kıvamlı.gaz çıkarabiliyoruz artık.kakadan rahatsızız 2. güne kaldıysak ıkına ıkına geçiriyoruz günü.zeytin yağı içirdim bir kaşık iyi gelip gelmediğini anlamadım.başka ne yapabilirim.Mama olarak Aptamil e geçtik. o yapar mı?
galiba biraz öyleyim hatta çocuğu emzireceğim diye kendim yemeyi unutuyorum bir bakıyorum akşam olmuş.e az olan sütte gelmeyince yemeyi unuttuğumu anlıyorum.tam bir aylık olduk artık bende anneliğe alışıyorum sanırım şimdi aç mı tok mu olduğunu anlıyorum.yarım saatte bir saatte bir emince tam doymasakda yetiyor. ama çok uyumak istediğinde 3-4 saat filan yetsin istiyor sanırım çok ağlıyor mama veriyorum o zamanlar.günde 3 kere 60 cc.yeterli olup olmadığını aldığımız kilodan yarın anlayacağız.
fakat şimdi de günde bir hatta iki günde bir kaka yapıyor.öyle çok sıvı değil kıvamlı.gaz çıkarabiliyoruz artık.kakadan rahatsızız 2. güne kaldıysak ıkına ıkına geçiriyoruz günü.zeytin yağı içirdim bir kaşık iyi gelip gelmediğini anlamadım.başka ne yapabilirim.Mama olarak Aptamil e geçtik. o yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?