• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütten kesmem lazım lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

n8m2702

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
87
68
18
30
Kızlar merhaba 💐
Önerilerinize çok ihtiyacım var 😥
Kızım 14 aylık, sütten kesmek istiyorum.
Ama ne emzik ne biberon asla almadı, almıyor.
Bütün gece memede ve sadece memede uyuyor.
(Sallama ile çok ağlıyor kuşturuyor kendini resmen 🤦🏻‍♀️)
Size sorum böyle bir durumda siz neler yaptınız?
Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum 🥺
Maksimum uykusu 1, 1;30 saat.
Uyandığında ne vericem nasıl vericem hiç bilmiyorum Allah rızası için bi oneri 😑

Kızlar merhaba 💐
Uyandığında ne vericem nasıl vericem hiç bilmiyorum Allah rızası için bi oneri 😑
Bende kızımı sütten kestiğimde 20 aylıktı bişeylerden anlıyordu artık. Gögüs ucumun yara oldugunu anlattım her uyandıgında açtı baktı gösterdim çok acıyo annecım dedim ve sadece bıberonla su verdim suyunu içti sonra tekrar ayağımda sallayarak uyuttum 1 hafta surdu bu şekilde.

Ben 17 aylıkken 2 geceliğine kızımı anneme bırakıp tatile gitmiştim, döndüğümde sormadı, ben de teklif etmedim. 3-5gün sonra sordu, kızım sütler gittiler artık gel dolaptan alalım diyip dikkat dağıttım, o da son oldu. Ben aslında henüz kesmeyi düşünmüyordum ama kesmiş oldum.

Sizi de 2-3 gün bmyle idare edebilecek anane-babane-teyze-hala varsa değerlendirin

Ben kızımı sütten 32 aylıkken kestim. Zaten konuşabiliyordu artık😂 daha süt yok memelerim acıyor dedim. Geceleri emerek uyuyan çocuk masal anlatarak uyumaya başladı ama hiç susmadım sürekli birşey konuştum. İnanın emmeyi bıraktığı gece bir uyumuşummm offff 😂

Ben 17 aylıkken 2 geceliğine kızımı anneme bırakıp tatile gitmiştim, döndüğümde sormadı, ben de teklif etmedim. 3-5gün sonra sordu, kızım sütler gittiler artık gel dolaptan alalım diyip dikkat dağıttım, o da son oldu. Ben aslında henüz kesmeyi düşünmüyordum ama kesmiş oldum.

Sizi de 2-3 gün bmyle idare edebilecek anane-babane-teyze-hala varsa değerlendirin
17 aylık bebegi anneye bırakıp tatıle gitmek sasırdım

Kızlar merhaba 💐
Merhaba kırmızı oje sür ben öyle yapmıştım görünce istemedi. Bir süre sonra gece emmek için uyanmıyor Duzenli yemeği vs yedr gece sorun olma diye tahmin ediyorm

Back