Sütten kesmek için ? Dostinex🔻

Mastit olan göğsüm sutude zamanla degisik bi tad olmustu benim. Bebegim reddediyodu ve kusuyodu tek gogusle 2 yasina kadar emzirdim.

Mastit olan göğsüm sutude zamanla degisik bi tad olmustu benim. Bebegim reddediyodu ve kusuyodu tek gogusle 2 yasina kadar emzirdim.
Emzirme bitince göğsünüz düzeldi mi nasıl biraktirdiniz ? İlaç kullandınız mı kesmek için? Bende tek göğüs emziriyorum doğduğundan beri

Emzirme bitince göğsünüz düzeldi mi nasıl biraktirdiniz ? İlaç kullandınız mı kesmek için? Bende tek göğüs emziriyorum doğduğundan beri
İlac kullanmadim ama doktora danisip kullanin. İnanin ben zor biraktirdim sütüm de coktu. 1 hafta sadece geceleri emzirdim sonrasinda yavas yavas kesildi sütüm. Göğsümde duzeldi ama ara ara halen daha hafif agrilarini hissediyorum. O gogsum ilk dogumumdada mastit olmustu

İnanın tramva oluştu bende bir daha sırf aynı şeyleri yaşarim diye ikinci bir çocuk bile düşünemiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için doktora gideceğim mutlaka

Merhaba arkadaşlar süreci belki daha sonra araştırıp merak edenler olur diye yazıyorum . Bugün doktora gittim bana dostinex ve antibiyotik verdi emzirmeyi biraktircaz bebeğim 18 aylık ve ben göğsümden dolayı sık sık atesleniyorum önce antibiyotik kullancam bitince de dostinex icicem inşallah kolay atlatırız ve ben artık sağlığıma kavuşturum

Merhaba acaba süreciniz nasıl gidiyor sütünüz çekildimi ateş durumları nasıl oldu

Merhaba öncelikle cok gecmis olsun. Hamilelikte mastit olduğunuzu yazmışsınız bende suan 10 haftalık gebeyim. İkinci gebeliğim ilk çocuğumda mastit gecirmistim hatta süt birikintileri kiste dönüşmüştü tedavimi aldım gecti. 2 sene boyunca kontrole gittim tabi nolur nolmaz diye. En son nisan ayında kontrole gittiğimde doktorum hiçbir sorun yok icin rahat olsun demisti. Mayısta hamile kaldım gögüslerim patlıcak gibi şiştiler. Sağ mememin koltuk altıyla birlestiği noktada iki gündür bi ağrı var muayene ederkende acıyor. Acaba yine mastit mi tekrarladı yoksa baska birsey mi bilemiyorum. Siz hamileyken mastit yaşadığınızda ne yaptınız bu durum normal mi nasıl atlattınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…