- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Minicikpandam
Mastit olan göğsüm sutude zamanla degisik bi tad olmustu benim. Bebegim reddediyodu ve kusuyodu tek gogusle 2 yasina kadar emzirdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirme bitince göğsünüz düzeldi mi nasıl biraktirdiniz ? İlaç kullandınız mı kesmek için? Bende tek göğüs emziriyorum doğduğundan beriMastit olan göğsüm sutude zamanla degisik bi tad olmustu benim. Bebegim reddediyodu ve kusuyodu tek gogusle 2 yasina kadar emzirdim.
Karalahanayı ısıtıp koymayı denedin mi?Soğuk daha da sertlestiriyor göğsümü sıcakta da yumuşamış gibi oluyor ama daha sonrasında tekrar eski halini alıyor
İlac kullanmadim ama doktora danisip kullanin. İnanin ben zor biraktirdim sütüm de coktu. 1 hafta sadece geceleri emzirdim sonrasinda yavas yavas kesildi sütüm. Göğsümde duzeldi ama ara ara halen daha hafif agrilarini hissediyorum. O gogsum ilk dogumumdada mastit olmustuEmzirme bitince göğsünüz düzeldi mi nasıl biraktirdiniz ? İlaç kullandınız mı kesmek için? Bende tek göğüs emziriyorum doğduğundan beri
Denedim canım 20 dakika kadar rahatlatıyor sonrası yine aynı tıkanan bir göğüs sağ göğsüm 75 beden sol göğsüm 95 gerçekten psikolojik olarakta yoruldum artıkKaralahanayı ısıtıp koymayı denedin mi?
Bende beyaz lahana yapragini yapmistim iyi gelmiştiKaralahanayı ısıtıp koymayı denedin mi?
İnanın tramva oluştu bende bir daha sırf aynı şeyleri yaşarim diye ikinci bir çocuk bile düşünemiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için doktora gideceğim mutlakaİlac kullanmadim ama doktora danisip kullanin. İnanin ben zor biraktirdim sütüm de coktu. 1 hafta sadece geceleri emzirdim sonrasinda yavas yavas kesildi sütüm. Göğsümde duzeldi ama ara ara halen daha hafif agrilarini hissediyorum. O gogsum ilk dogumumdada mastit olmustu
Benimde biri büyük biri küçüktü duzeldi üzülme sakin sadece zamanDenedim canım 20 dakika kadar rahatlatıyor sonrası yine aynı tıkanan bir göğüs sağ göğsüm 75 beden sol göğsüm 95 gerçekten psikolojik olarakta yoruldum artık
Ablam gün içinde birkaç kez uygulayıp sağıyordu. Öyle öyle düzelmişti.Denedim canım 20 dakika kadar rahatlatıyor sonrası yine aynı tıkanan bir göğüs sağ göğsüm 75 beden sol göğsüm 95 gerçekten psikolojik olarakta yoruldum artık
İnşallah canım şok çare estetik ameliyat olucam eğer düzelmezseGöğüslerin zamanla toparliycak kafani takma
Sagdikca sütüm daha da artıyor bu sefer daha çok şişip tıkanıyor teşekkür ederimAblam gün içinde birkaç kez uygulayıp sağıyordu. Öyle öyle düzelmişti.
Merhaba arkadaşlar süreci belki daha sonra araştırıp merak edenler olur diye yazıyorum . Bugün doktora gittim bana dostinex ve antibiyotik verdi emzirmeyi biraktircaz bebeğim 18 aylık ve ben göğsümden dolayı sık sık atesleniyorum önce antibiyotik kullancam bitince de dostinex icicem inşallah kolay atlatırız ve ben artık sağlığıma kavuşturum