• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütten kesmek için ? Dostinex🔻

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Merhaba 3 ay 2 günlük bebeğim var. Hamilelikte mastit oldum doğum yaptım 3 ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdim geçmiyor . emziriyorum resmen savaşıyorum göğsümle de . Ne duyduysam yaptım olmuyo geçmiyor hem bedenen hem psikolojik olarak bitmiş durumdayim. Göğsüm düğüm düğüm sertlikler mevcut sol göğsümde daha çok ve diğerine göre üç katı büyüklükte . İlaç kullanıp sütten kesmek istiyorum varmı bu ilacı kullanan ? Reçetesiz alabilir miyim ?

Mastit olduğunuzda doktora gitmediniz mi? Reçetesiz ilaç almak mantıklı gelmedi bana önce doktora gitmelisiniz ve tedavi ile düzelebilir seviyede ise emzirmeyi de bırakmak zorunda kalmazsınız.

Mastit olduğunuzda doktora gitmediniz mi? Reçetesiz ilaç almak mantıklı gelmedi bana önce doktora gitmelisiniz ve tedavi ile düzelebilir seviyede ise emzirmeyi de bırakmak zorunda kalmazsınız.
Doktora gittim üç ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdim geçmiyor

Doktora gittim üç ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdim geçmiyor
Tedavisi yok mu peki?zor bir durum Allah yardımcın olsun hem bebek bakmak hem sağlık sorunu gerçekten zor zamanlar yaşıyorsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. Tekrar doktora gitmeyi düşündün mü ? Emzirmeyi bırakınca düzeliyor mu acaba bu durum.

Genel cerrahi antibiyotik verdi geçmedikçe kullandım yine tıkanık yine geçmedi . Ultrason da apse yoktu en son gittiğimde . Danışmanlık almadım
Bence emzirme danışmanlığı da almalısınız.
bir de bebeğin dil-dudak bağı varsa onda da tekrarlayan mastit olabilir

Tedavisi yok mu peki?zor bir durum Allah yardımcın olsun hem bebek bakmak hem sağlık sorunu gerçekten zor zamanlar yaşıyorsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. Tekrar doktora gitmeyi düşündün mü ? Emzirmeyi bırakınca düzeliyor mu acaba bu durum.
Emzirmeyi bırakırsam süt üretimi durcagindan belki geçer diye umut ediyorum teşekkür ederim . Doktora gidicem ilacı yazdırmak için

Merhaba 3 ay 2 günlük bebeğim var. Hamilelikte mastit oldum doğum yaptım 3 ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdim geçmiyor . emziriyorum resmen savaşıyorum göğsümle de . Ne duyduysam yaptım olmuyo geçmiyor hem bedenen hem psikolojik olarak bitmiş durumdayim. Göğsüm düğüm düğüm sertlikler mevcut sol göğsümde daha çok ve diğerine göre üç katı büyüklükte . İlaç kullanıp sütten kesmek istiyorum varmı bu ilacı kullanan ? Reçetesiz alabilir miyim ?
Geçmiş olsun bende mastit olmuştum göğüs ağrısı ayrıca 40 dereceye çıkan ateşlerim oluyordu.Koca karı işi diyebilirsin ama göğüslerini saat başı sıcak su ile yıka banyoda daha rahatlarsın ama sürekli banyo da yapamayacığın için lavaboda sıcak suya tut ve aşağı doğru elinle masaj yap el yerine tarakla da aynı işlemi yapabilir sin ama sıcak suyla yapman şart.

Merhabalar sütünüzü sağdınızmı pompayla. Bende aynı dertten muzdaribim sağdığımda sütün içinde süt pelteleri geliyor. Çocuğum emmiyor beni. Antibyotik iğne bile yedim 20 adet ama halen sütteki pelteler nedir anlamadım tek göğsümde.

Selam. Masteriniz geçtimi doktora gittinizmi

Bende 3 kez oldum. Allahım ne zor. Allahım yardımcınız olsun ya. Ben sağım yapmaya çalışıyordum çok bebeğim emmek istemiyordu mastit olan memeyi çünkü. Sütten kesmeyi teklif etmişti bir doktor bana da. Bir haftada geçmezse diye. Geçti ama tekrarladı tabii. Bol masaj, bol sıcak uygulama, emzirme, sağım, lahana yaprağı, tarakla tarama ve probiyotik ürünler yemeniz lazım. Kefir, ev yoğurdu. İntagramda annesütüdoktoru diye bir doktor var mutlaka takip edin soru yöneltin gerekirse bütçeniz elverirse danışmanlık alın. Mastit konusunda uzman. Acil şifalar dilerim.

Merhaba bende emzirirken cok oluyordum mastit. Bebek emmek istemiyordu. O zaman soyle yapıyordum. Bebegi ters şekilde çenesi sis yere gelecek şekilde emziriyirdum. Bu ise yarıyor ayrixa solgar lesitin kullanıyordum gunde 2 kez ama sadece şişlik olduğunda. Bu da hemen açıyor ayrica göğüslere soguk pres yapicaksin. Kadin dogumcumla görüşüp yaptim bunlari.

Ilk defa bu siteye girdim ve uye oldum cevap yazmak için bende de mastit cok oluyordu bunun için solgar lesitin gunde 2 kez icmelisin soguk pres yapmalısın ve bebegi ters emzirmelisin

Ilk defa bu siteye girdim ve uye oldum cevap yazmak için bende de mastit cok oluyordu bunun için solgar lesitin gunde 2 kez icmelisin soguk pres yapmalısın ve bebegi ters emzirmelisin
İçtim canım neler denedim oluşan tıkanıklık geçmiyor 4 genel cerrahla görüştüm emzirmeyi bırakınca düzelir diyorlar bebeğim 17 aylık oldu şükür bu zamana kadar emzirdim ama artık aşırı rahatsız olmaya başladım en yakın zamanda biraktiricam

Merhaba bende emzirirken cok oluyordum mastit. Bebek emmek istemiyordu. O zaman soyle yapıyordum. Bebegi ters şekilde çenesi sis yere gelecek şekilde emziriyirdum. Bu ise yarıyor ayrixa solgar lesitin kullanıyordum gunde 2 kez ama sadece şişlik olduğunda. Bu da hemen açıyor ayrica göğüslere soguk pres yapicaksin. Kadin dogumcumla görüşüp yaptim bunlari.
Soğuk daha da sertlestiriyor göğsümü sıcakta da yumuşamış gibi oluyor ama daha sonrasında tekrar eski halini alıyor

Back