• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?

nihal okay levent

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7
3
1
24
Arkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?

Arkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?
Sütten değilde, öksürdüğünüzde havaya saçılan mikroplardan çocuğunuza geçme ihtimali tabii ki var .

Sütden gecmez. Anne hastalaninca ama daha bol emzirmesi öneriliyor, cünkü sütü ona göre degisip bebegi koruma özellige sahip oluyor. Su anda RS Virüsü cok yaygin oldugu icin maske takin gerektigi yerde ve bebegi öpmeyin ikinizde. Gecmis olsun

Sütten nasıl geçsin, aynı ortamda aksırıp öksürdüğünüz herkese geçer tabi 🙄 lütfen biraz bilinç

Sütden gecmez. Anne hastalaninca ama daha bol emzirmesi öneriliyor, cünkü sütü ona göre degisip bebegi koruma özellige sahip oluyor. Su anda RS Virüsü cok yaygin oldugu icin maske takin gerektigi yerde ve bebegi öpmeyin ikinizde. Gecmis olsun
Bilgilendiriğin için teşekkür ederim 😊

Back