- 13 Aralık 2022
- 7
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi nihal okay levent
Arkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütten değilde, öksürdüğünüzde havaya saçılan mikroplardan çocuğunuza geçme ihtimali tabii ki var .Arkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?
Sütten değil de maske ile emzirmezseniz bebeğe de geçer.Arkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?
Sütten geçmez,solunum yoluyla geçer.hastayken bebeğe bulaşmasın diye maske takardim ben.Arkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?
Sütten nasıl geçsin, aynı ortamda aksırıp öksürdüğünüz herkese geçer tabi lütfen biraz bilinçArkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?
Tesekkur ederimÇocuğu emzirirken lütfen çift kat maske takın geçmiş olsun.
tamam tesekkür ederimSütten nasıl geçsin, aynı ortamda aksırıp öksürdüğünüz herkese geçer tabi lütfen biraz bilinç
Bilgilendiriğin için teşekkür ederimSütden gecmez. Anne hastalaninca ama daha bol emzirmesi öneriliyor, cünkü sütü ona göre degisip bebegi koruma özellige sahip oluyor. Su anda RS Virüsü cok yaygin oldugu icin maske takin gerektigi yerde ve bebegi öpmeyin ikinizde. Gecmis olsun
Maskede takiyom korktum bebegim gece öksürünce sorayım dedimTesekkur ederim
Bende taktım iste öksürunce korktum hemen sorayim dedim tesekkür ederimSütten geçmez,solunum yoluyla geçer.hastayken bebeğe bulaşmasın diye maske takardim ben.
Tamam teşekkür ederim saolunÇocuğu emzirirken lütfen çift kat maske takın geçmiş olsun.
Rica ederim geçmiş olsunBende taktım iste öksürunce korktum hemen sorayim dedim tesekkür ederim
Sutden geçmez ama oksuruyosaniz geçer sirkeli su iç geçer qicikliginArkadaslar benim bogazim agriyo biraz gıcıklık olup öksürüyorumda 6 aylık bebeğim var oglumda öksürüyo sütten çocuğa geçme ihtimali varmıdır ?