Merhaba canım hoşgeldinselamlar hanimlar nasilsiniz.dun bakamadim buralara pek.bugunde baya yorucu gecti benim icin daha yeni oturabildim
Hala devam ediyosun nevosssHemsom duyda inanma
Merhaba canım hoşgeldinNasılsın
Tamam niye kızıyorsunHala devam ediyosun nevosss
Çay rahatlatırhosbuldumm.cok sukur iyiyim.biraz yorgunum o kadar.onu da bi cay demledikmi hallederiz.sen nasilsin.
Çay rahatlatır
İyiyim canım çok sükürÇay içiyorum
Niye şaşirdin
Ben sütlü nüriyeden sonra bir şey yapmazsın sandımHemsom duyda inanma
EfserrrBen sütlü nüriyeden sonra bir şey yapmazsın sandımbundan sonraki kategori dolmalar olsun katıl bence
Çok sıkı olmasada devam canımOhh afiyet olsun. dDün kaçaiyet devammi.yokmu cayin yanina tatli
Ben yazır yapmışken hazırlık ol diye söyledimEfserrrdaha bu kategori bile bitmeden basladin haaa atarim kendimi camdan uzulursun sonraaa
Çok dusuncelisin ama yemezlerBen yazır yapmışken hazırlık ol diye söyledimsen bu camlarddan alıp veremediğin ney ?beni atıyon Nevoşun camlarını taşlıyon
Bence hazırlık olÇok dusuncelisin ama yemezlersizin yüzünüzden psikopat oldum ciktim
Biz ne yaptıkÇok dusuncelisin ama yemezlersizin yüzünüzden psikopat oldum ciktim
Aşçı öldü beybiBence hazırlık olbiz senin içindeki piskopatı istemiyoruz ahçıyı istiyoruz
Biz ne yaptık
Aşçı yaşıyor muyduAşçı öldü beybi
Aşçı yaşıyor muydu
Dolma mı yapıyordu yoksa
Dolma yaparken mi öldü diyorsunDolma mı yapıyordu yoksa
Bizi gaza getirip kaçamazsın Malataya'nın 3. GülüMalatyanin gülleri birakin pesimi
Siz hep gaza gelmis vaziyettesiniz maşallahBizi gaza getirip kaçamazsın Malataya'nın 3. Gülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?