• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi SÜT

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
116
Diğer
MERHABA
kızlar oğlum 14.ayına girdi .hala emzırıyorum ve 1 yaşına gelince inek sütü vereyım dedım ama ne yaptysam almadı cok üzüldüm ama suan çok şükür alıştırdım.keçi sütüde veriyorum.inek sütüde veriyorum .ama benım merak ettıgım bunun ölçüsü??? ben sabah biberonla 200ml akşamda biberonla 200 ml olmak üzere gunde 2 kez verıyorum.bir kaşık bal yada 1adet bebk biskuvısı ıle.günlük 350 -400 ml cıvarı verıyorum.bu oran cokmu sizce gunde ne kadar vermelıyım.suan görev icabı bulundugumz yer cok küçük sorabilecegım kimsede yok yardımlarınızı beklıyorum şimdiden tesekkurler..
bir hafta keçi sütü bir hafta inek sütü vermem doğru olurmu dönüşümlü olarak.
not:oğlum hiç devam sütlerını içmedı :68:

benım bebeğim henuz küüçük ve süt alerjısı var hiç sütü denemedim fakat 2 yegenım var ikiside 1 yasından sonra bol bol süt içtiler sütün bir zararının olacağını sanmıyorum.

mesala yegenıım yatarken 200 250 ml ılık süt içip yatıyordu sabahta erken uyanırsa annesi kahvaltıya kadar süt içirirdi.

doktoruna sor diycem küçük yerde doktor yokmu?

netten doktorlara sor cvp veren siteler var .

keçi sütünün faydasını cok duydum. anne sütüne en yakın ve sindiriimi en kolay sütmüş.:61:

canım cok sağol burda pratısyenler var bişey bilmıyorlarki siz daha iyisiniz bence.
cok sağol bende öyle düşündum sütün zararı olmaz dıye ama esım benı korkuttu cokmu verıyorsun dıye bende öyle yapıyorum kahvaltıya kadar bir verıyorum birde akşam verıyorum canım

canım cok sağol burda pratısyenler var bişey bilmıyorlarki siz daha iyisiniz bence.
cok sağol bende öyle düşündum sütün zararı olmaz dıye ama esım benı korkuttu cokmu verıyorsun dıye bende öyle yapıyorum kahvaltıya kadar bir verıyorum birde akşam verıyorum canım

hmm gaz yapmıyorsa sindirebiliyorsa sorun olmaz eskiden annelerimiz bizi hep sütle büyütmüş.
yengem hatta tatlandırmak için ccay kasığı ile bal koyardı.

netten çocuk doktorlarına sor birde. aklında süphe kalamsın.

arkadaşlar çok teşekkür ederim.
hep merak ettiğim bir soruda yumurta ile ilğili.günde 1 yumurta nasıl??yoksa haftada 3-4 yumurta yetermı??oğlum cok sevıyor ama ben hergun yapmıyorum zararlıdır belki diye.bu konuda sizin tutumunuz nedir:nazar:

arkadaşlar çok teşekkür ederim.
hep merak ettiğim bir soruda yumurta ile ilğili.günde 1 yumurta nasıl??yoksa haftada 3-4 yumurta yetermı??oğlum cok sevıyor ama ben hergun yapmıyorum zararlıdır belki diye.bu konuda sizin tutumunuz nedir:nazar:

ben yumurtayı gün aşırı veriyorum benim oğlumda seviyor yumurtayı hergün versem yer:56:

MERHABA
kızlar oğlum 14.ayına girdi .hala emzırıyorum ve 1 yaşına gelince inek sütü vereyım dedım ama ne yaptysam almadı cok üzüldüm ama suan çok şükür alıştırdım.keçi sütüde veriyorum.inek sütüde veriyorum .ama benım merak ettıgım bunun ölçüsü??? ben sabah biberonla 200ml akşamda biberonla 200 ml olmak üzere gunde 2 kez verıyorum.bir kaşık bal yada 1adet bebk biskuvısı ıle.günlük 350 -400 ml cıvarı verıyorum.bu oran cokmu sizce gunde ne kadar vermelıyım.suan görev icabı bulundugumz yer cok küçük sorabilecegım kimsede yok yardımlarınızı beklıyorum şimdiden tesekkurler..
bir hafta keçi sütü bir hafta inek sütü vermem doğru olurmu dönüşümlü olarak.
not:oğlum hiç devam sütlerını içmedı :68:

merhabalar benim oğlumda 12 aylık olucak yakında süte alıştırmak istiyorum ama bir türlü almıyor biberonla bardakla soğuk ılık şekerli şekersiz denedim ama alıştıramadım siz nasıl alıştırdınız acaba?

Back