- 3 Ekim 2016
- 1.193
- 1.973
- 29
- Konu Sahibi SensiZ_mi_asLa
Canım maflor hiç iyi değil yani benimkine gfaydası olmadı biogaia ya geçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2 gün damlaları verme bence. Bende 4 çeşit damla kullandım hep kıvrandı yavrum birde düzenli veriyordum birgün yanıma almamışım sabah ve öğlen veremedim damlayi baktım bizim çocuk kivranmiyor mızmızlanmiyor denemek için vermedim ve rahatladı ertesi gün verdim bir öğün ne uyku uyudu nede sustu damlaların mantığı sürekli barsakları çalıştırma sanırım ben ondan sonra kestim ve rahatız. Birde ayaklarını sıcak tut ben ılık su torbası koyuyordumEmzik wee denedim almadi nuk kaucuk olanini almiyo simdi avent deniycez.sevmiyo memeyi elimle tutuyorum azinda firlatiyo resmen.gazi icinde zinko gunde 3 kez 4 damla birde maflor gunde 1 kez 5 damla.
Bende sık sık emzirmek istemiom ama gazi olunca ancak emerse susuyo ama yinede eskisi kadar yok sancisi onceden morariyordu adeta nefesini tutuyodu cirpiniyodu kollarimda.
Geceleri zor oluyo emiyo uyuyo gazini cikarmaya calisiyom o zamanda uyuycam elleme beni diye agliyo omzumda basini koycak yer ariyo oda sabaha dek birikio sabaha karsi artik iyice rahati kalmio saat basi uyaniyo aglayarak.emzige slistirsam yatarken ememez cunku yuzustu yatio
Sevgili anneler sutu artirmak ve kalitesini artirmak icin ne yapabilirim.
oglum 4. Ayina girdi 3650 dogmustu sonra 3300 dustu suan 7 kg ilk aylarda hizli kilo aliyordu ama suan yavasladi.
Dogumdan sonra sutum gelene kadar mama icti baska vermedim hep anne sutuyle besleniyordu ancak bu gece ilk kez doymadi memeyi birakmak istemwdi haliyle uyuyamadi az once yine 30 dk emzirdim anca bi kac yutkunmasini duydum memeyle kavga ediyor sanki azina alip alip kicariyor homurdaniyor agliyor doymadigindan mi acaba.sutum azaldimi dinecekmi yoksa ilk bebegim acemiligimi mazur gorun .bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Serce parmagimdan daha kucuk on kisimdaki d3 ver dediler bi iki verdim sora biraktim bol bol gunese cikardim4 buçuk aylık bebeklerinizin bingildagi ne durumda
Dr sordum mama veriyimmi sutum yetmio sanirim dedim kesinlikle hayir dedi bebegin kilosu gelisimi cok guzel yetiyodur sutun dedi mamalarla dogal beslenmeyi bozmayalim dedi ondan bise vermiyorum ben.Ay yani maşallah 4 aylık ve 7 kilo daha ne olsun. Bu ay az alması gayet normal. Yavaş yavaş kaşık mamaya basla 4 aylık mamaları gayet güzel. Azcık azcık ver hem biraz tok tutar seninde göğüslerin dinlenir ve süt olur. Sen yine bu zamana kadar ne yaptıysan aynı devam et. Bol su iç. Ve kendine güven hep pozitif düşün. Stres çok etkiliyor. Ha bu arada yine de şükret benim kızım 3 kilo doğdu şuan 3 aylık oldu daha 5 kiloyu görmedik. Sağlığına şükrediyoruz.
Dr sordum mama veriyimmi sutum yetmio sanirim dedim kesinlikle hayir dedi bebegin kilosu gelisimi cok guzel yetiyodur sutun dedi mamalarla dogal beslenmeyi bozmayalim dedi ondan bise vermiyorum ben.
Bu sallayarak uyutmayi nasil basardi bu anneler benim oglus sallanmaktan nefret ediyo kucakta gezcez ole uyucaz yoruldum inanin inat ediyom salliyorum agliyo kiyamiyorum kaldiriyom hemen.
Evet alisverise gittim zamanlarda benim cit sesine uyanan oglus gumbur gumbur muzikte korna sesinde arba seslerinde misil misil uyuyor.Seni çok iyi anlıyorum yeterki uyusun diye herşeyi denemişsin. Senin minnoş kendine huy etmiş olmasın. Bulmuş yüzü yumuşak anayı şımardıkça şımarıyor. Şaka bi yana düzelir inşallah. Bu günlerde geçer Allahin izniyle ile. Bide gündüz dışarı çıkıp temiz hava alınca bebekler biraz daha uslu oluyor. Sanki içerde durdukça daha bi kuduruk oluyorlar. Denedin mi hiç. Fark var mı ?
Geçmiş olsun. Böyle böyle büyüyecekler. Yapacak yok. Kalbini ferah tut. Kendine güven. Azcık daha sabır. Bu günlerde geçecek inşallah.Evet alisverise gittim zamanlarda benim cit sesine uyanan oglus gumbur gumbur muzikte korna sesinde arba seslerinde misil misil uyuyor.
Gezdireyim temiz hava alsin derken hasta oldu grip simdi burnu tikali uyuyamiyo oksuruyo herseyde bizi buluyo
Sıkılma bende dün dr gittim 6ayına kadar 500 600 kg alacakmış her ay ama sonra az az alacakmışSevgili anneler sutu artirmak ve kalitesini artirmak icin ne yapabilirim.
oglum 4. Ayina girdi 3650 dogmustu sonra 3300 dustu suan 7 kg ilk aylarda hizli kilo aliyordu ama suan yavasladi.
Dogumdan sonra sutum gelene kadar mama icti baska vermedim hep anne sutuyle besleniyordu ancak bu gece ilk kez doymadi memeyi birakmak istemwdi haliyle uyuyamadi az once yine 30 dk emzirdim anca bi kac yutkunmasini duydum memeyle kavga ediyor sanki azina alip alip kicariyor homurdaniyor agliyor doymadigindan mi acaba.sutum azaldimi dinecekmi yoksa ilk bebegim acemiligimi mazur gorun .bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
ben chicco nun anne memesine yakın emziğini vermeyi denedim almıyor oğlum kusar gibi öğürür gibi değişik bi hareket yapıyor. Dalmakta zorlandığı için uykudan önce vermek istiyodum ama almadıEmzige gelince benimkide almıyor normalde ama inatlastim ve sadece uykuya yatıracağım zaman veriyorum zorla alıştı sallanırken emmeye. Benim oğlum normal biberon almıyor sadece aventin anne memesine yakın emzikli ucunu alıyor o şekilde emzik varsa ondan dene birde normal damaklı değil biberon emziği bu söylediğim normal emziģi varmı bilmiyorum ama