Bebek Beslenmesi Süt yeter mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elif1700

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
41
9
86
29
Merhaba arkadaşlar 1 aylık bebeğim var ve sezaryenle doğum yaptım. Sütümü sağıyorum fakat bir göğsümden 30cc süt geliyor en fazla 40-50 Cc çıkıyor bu normal mi sütüm az geliyor olabilir mi

Normal canım emdikçe artar inşallah,, 🤗 1 aylık olmus bıle çişli bez alıyorsan gunde 2 kez dolu dolu, doyuyordurr..

Normal canım emdikçe artar inşallah,, 🤗 1 aylık olmus bıle çişli bez alıyorsan gunde 2 kez dolu dolu, doyuyordurr..
Çok çiş yapıyor günde 5-6 kez dolu dolu alıyorum ama bu kadar az gelmesini anlayamıyorum korktum açıkçası acaba herkesin mi böyle yoksa benim mi diye

Merhaba arkadaşlar 1 aylık bebeğim var ve sezaryenle doğum yaptım. Sütümü sağıyorum fakat bir göğsümden 30cc süt geliyor en fazla 40-50 Cc çıkıyor bu normal mi sütüm az geliyor olabilir mi
Süt sağma ile bebeğin emmesi farklı olur diyorlar o yüzden sağarken daha az süt olması normalmiş

Emmiyor mu? Sağarken daha az çıkıyor doğrudur. Emdikçe çoğalır diyorum ben de.

Benim de bebeğimin kilo alımı normaldi ama sağınca çok az çıkardı, ilk 1 dk akardı sonra kesilirdi. Birini emerken diğerinden süt akması gibi bi sorunum da olmadı mesela. Bu sütün yokluğuyla değil bence memenin yapısıyla da alakalı. Kilo alımınız iyiyse sorun etmeye hiç gerek yok

Back