- 4 Haziran 2022
- 38
- 12
- 18
- 21
- Konu Sahibi Gonulemegimm
-
En önemlisi bol su sonra yeşillik, tavuk aşırı Süt yapıyor özellikle çorbası yapılırsa bende etkisi olan en net şey, bulgur pilavı, incirMerhaba herkese
Sütüm az geliyor bol süt yapan şeyler yiyecek icecek neler var belki kesfettiginiz birseyler vardir benimle paylaşabilirmisiniz?
Simdiden Allah razi olsun
Çiğ sogan oyle gaz yapar kiBen kuru soğanı duymuştum annemlerden bilgim yok açıkcası ama az az yemekten zarar gelmez kış ayı şifadır
Sol göğüsümde çok az cunku sağa göre küçük ve yumuşak onu zorla emzirdikten sonra doymadigini anliyorum sağ göğüsümü veriyorum.Bol su,uyku,sık emzirme. Birde az geldiğini neye göre düşündüğünüzü merak ettim
Naneden uzak durMerhaba herkese
Sütüm az geliyor bol süt yapan şeyler yiyecek icecek neler var belki kesfettiginiz birseyler vardir benimle paylaşabilirmisiniz?
Yumuşak olmasının sebebi biriken sütü bebeğin çekiyor ama süt gelmeye devam ediyorSol göğüsümde çok az cunku sağa göre küçük ve yumuşak onu zorla emzirdikten sonra doymadigini anliyorum sağ göğüsümü veriyorum.
Sürekli sağı emzirdikçede sanki süt kalmamis gibi hissediyorum yumusacik oluyor bos gibi
Yeşil soğan çok yerdim ama günde iki bardak kimyonlu şekerli sıcak su içerdimÇiğ sogan oyle gaz yapar ki
Yumuşak göğüs iyidir artık düzene girmiş bebeğe yeterli sütü veriyor demektir. Benim oğlumda hep çift meme emdi kilosuda hep güzel gitti 9 aylık olduğunda ek gıda istemediği halde doktor sütün yeterli geliyor yeterli kiloyu almış dedi. Ek gıdaya düzenli başladık yediği gıda miktarıyla doymaması imkansızken üzerine birde çift memeden emiyordu. Yani herşey yazılan biçilen gibi olmaz bir meme 15 dk emecek diğer memeye geçilecek yazar her yerde benim oğlum 3 er dakika maksimum emerdi ama kilo alıyordu ve göğüslerimde yumuşaktı zaten olması gereken bu düzene giriyor. Böyle şeylere takılmayın huzurlu mu emdikten sonra sakinleşiyor mu kilo takibi yeterli seviyede mi önemli olan kısım bunlar kimi bebek emer 4 saat aramaz kimisi emer saati gelmeden yine ister belli bir kalıp yok kafanıza takarsanız ozaman olan sütünüz çekilir.Sol göğüsümde çok az cunku sağa göre küçük ve yumuşak onu zorla emzirdikten sonra doymadigini anliyorum sağ göğüsümü veriyorum.
Sürekli sağı emzirdikçede sanki süt kalmamis gibi hissediyorum yumusacik oluyor bos gibi
Her yolu denedim ama en cok sekerli suyun faydasini gördüm günde 3 su bardagi sabah ögle aksam ictim bide tahin helvasi ve bol suMerhaba herkese
Benim çok çok azdı. Kaliteli tahin helvası acaip, süt yapıyor. Veya kuru üncir ve habuç suyu kaynatıp mek de süt yapıyor.. Ama en hızlo artıran tahin helvası. Şifa olsun imşaallahMerhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?