Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk firsatta deneyecegim insallah bizimde olur. Umarim paylasirlar.Bende bu ay denemek istiyorum konuyu takip edeceğim merakla inşallah deneyenler tecrübelerini yazar
Ben denedim bu ay. 3 gün sonra regli günüm bakalım sonucu yazarım size.Merhaba arkadaslar sut ve maydonoz kurunu okudum cok yerde bu kürle hamile kalanlar deneyimlerini ve nasil uyguladiklarini paylasabilir mi?
Hadi hayırlısı olsun inşallah takipteyimBen denedim bu ay. 3 gün sonra regli günüm bakalım sonucu yazarım size.
Insallah guzel haberler alirsinBen denedim bu ay. 3 gün sonra regli günüm bakalım sonucu yazarım size.
Sonuç olumsuz mu?Ben denedim bu ay. 3 gün sonra regli günüm bakalım sonucu yazarım size.
Olumsuz benim tüplerim de sorun çıktı normal yolla hamile kalma olasılığım çok düşük maalesef. Tüp bebekle olur dedi dr.Sonuç olumsuz mu?
Tüp düşünüyor musun?Olumsuz benim tüplerim de sorun çıktı normal yolla hamile kalma olasılığım çok düşük maalesef. Tüp bebekle olur dedi dr.
Ewet nisan ayın da inş düşünüyorum.Tüp düşünüyor musun?
Allah sonucunu güzel kılsın inş.Ewet nisan ayın da inş düşünüyorum.
İnşallah canım hayırlısı hakkımız daHerkeste aynı olmuyor canım çok yorum okudum olumlu bende sanırım bi sorun oldu adetim bitti bu ayı es geçtim bidahaki adetime doktora gidecem ondan siz deneyin belki tutar sizde inşallah
Amin canımAllah sonucunu güzel kılsın inş.