- 10 Ekim 2023
- 49
- 18
- 3
- 22
- Konu Sahibi birmelek45
İyi akşamlar bayanlar enfeksiyonu olanlar süt ve maydonoz buharı deneyipde hamile kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptim sut maydanoz buhari. Icine arpada atiliyodu bende bi ise yaramadi insaAllah sizde yarar.İyi akşamlar bayanlar enfeksiyonu olanlar süt ve maydonoz buharı deneyipde hamile kalan varmı
Bana bı abla önerdi 2 gün normal demliyip içtigimiz çayın buharına 2 gün sütve maydonoz buharına 3 günde hamur yoğurup bir tarafını tavada ısıtıp hamur kısmını kasıklara yerleştirip sabaha kadar üzerinde tutulması gerekiyo ve bel çekiliyomuş o ay hamile kaliniyomuş Allah'ın izniyle inşallah deneyipde hamile kalan çok varmış bende 2 gün çay yaptım bugünde süt ve maydonoz yaptım inşallah işe yararBen yaptim sut maydanoz buhari. Icine arpada atiliyodu bende bi ise yaramadi insaAllah sizde yarar.
InsaAllah ise yarar sifa olsunBana bı abla önerdi 2 gün normal demliyip içtigimiz çayın buharına 2 gün sütve maydonoz buharına 3 günde hamur yoğurup bir tarafını tavada ısıtıp hamur kısmını kasıklara yerleştirip sabaha kadar üzerinde tutulması gerekiyo ve bel çekiliyomuş o ay hamile kaliniyomuş Allah'ın izniyle inşallah deneyipde hamile kalan çok varmış bende 2 gün çay yaptım bugünde süt ve maydonoz yaptım inşallah işe yarar
merhaba ne yönden olumsuz etkiledi buharında duruyoruz bende bir kez yaptımBen denedimnhunu da yapmayın bence ben. beni olumsuz etkiledigine inanıyorum
Bana bı abla önerdi 2 gün normal demliyip içtigimiz çayın buharına 2 gün sütve maydonoz buharına 3 günde hamur yoğurup bir tarafını tavada ısıtıp hamur kısmını kasıklara yerleştirip sabaha kadar üzerinde tutulması gerekiyo ve bel çekiliyomuş o ay hamile kaliniyomuş Allah'ın izniyle inşallah deneyipde hamile kalan çok varmış bende 2 gün çay yaptım bugünde süt ve maydonoz yaptım inşallah işe yarar
Daha saćma bi şey okumamıştım gerçekten. Afrika şifacıları gibi. Doktor ilac yok mu kardeşim?Bana bı abla önerdi 2 gün normal demliyip içtigimiz çayın buharına 2 gün sütve maydonoz buharına 3 günde hamur yoğurup bir tarafını tavada ısıtıp hamur kısmını kasıklara yerleştirip sabaha kadar üzerinde tutulması gerekiyo ve bel çekiliyomuş o ay hamile kaliniyomuş Allah'ın izniyle inşallah deneyipde hamile kalan çok varmış bende 2 gün çay yaptım bugünde süt ve maydonoz yaptım inşallah işe yarar
Benim kanamam asiri olmustu.Herkeste etkisi farkli tabiki.denk gelirse ise yarayan bir yontem .Takviye almak ,saglikli beslenmek daha etkili bencemerhaba ne yönden olumsuz etkiledi buharında duruyoruz bende bir kez yaptım
yaaaaaaaaaaaaaaDaha saćma bi şey okumamıştım gerçekten. Afrika şifacıları gibi. Doktor ilac yok mu kardeşim?
aynen katılıyorumBenim kanamam asiri olmustu.Herkeste etkisi farkli tabiki.denk gelirse ise yarayan bir yontem .Takviye almak ,saglikli beslenmek daha etkili bence
Ben mukavva ye deseler yiyeceltim ,aynen katılıyorum
çok iyi ya bende o kafada olucam deneemedğim şey kalmadıBen mukavva ye deseler yiyeceltim ,ise yarasin diye ölüyordum.Simdi sallamiyorum Rabbim vaktini bilir.
Bosverrr .Dua et .Soktoru ihmal etme.Gerisi de bizden cikiyor .Ben cok seyler denedim.Caksirlar,karisimlar...Sadece caylarin yararini gordum dr sorup tukettim onu da .Gerisi bosa benceçok iyi ya bende o kafada olucam deneemedğim şey kalmadı![]()
gebelik oldu mu canımBosverrr .Dua et .Soktoru ihmal etme.Gerisi de bizden cikiyor .Ben cok seyler denedim.Caksirlar,karisimlar...Sadece caylarin yararini gordum dr sorup tukettim onu da .Gerisi bosa bence
Oyle kolay migebelik oldu mu canım