süt ve maydanoz buharı azıcık yardım...

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
Kızlar benim yumurtlama tarihim nisan 7. ben dün süt buharı denedim. ama bunun günü saati varmış. ben yapmadım öyle. şimdi diyorum ki bu günlerde ilişkiden önce yapsam mı? bunu deneyen bilgisi olan var mı? tüplerim tıkalımı bilmiyorum ama dr filme gerek duymadı şimdilik.
YARDIM....

Ben anlamadım ..benim ayağımda nasır var duoderm sürmeden önce naneli maydanozlu limon ve portakal kabuğu rendeli suya batırıp biraz yumuşamasını bekliyorum.. Acaba öyle bir konu mu diye geldim ama bebek konusuymuş.. Hayırlısı olsun pek anlamam ben böyle şeylerden Ama güzel oluyor dinlendirici oluyor söyleyeyim bari ne alakaysa konuyla ..İnşallah mutlu sağlıklı bir bebeğiniz olur

canım neyin dinlendirici olduğunu anlamadım. herkesin kendine göre bir derdi var şükür. her duşta ayaklarını en son çıkarken lifle yani iyice yumuşayınca. ve arasıra ayağına vazalin sür çorap giy yat. çorapsız ayakla yere basmak ve büyük ayakkabı nasır yapıyor.

Arkadaşım araştırdım yeterli gelmedi. Peki bu cevap seni tatmin etti mi? anlamıyorum neden herkes burda gergin. bir sıkıntım var yardım istiyorum. bunu herkes yapıyor. garipsenecek yada bu üslüpa konuluşucak durum yok ortada.
Arkadasim daha once acilmis konu var orayi oku. Bir sürü insan Yazmis..

Ne gerginligi ya?? Ben istesem yazmayadabilirdim. Yardim olsun diye yazdim. Bence siz kendinize bakin asil gergin olan sizsiniz ben degil..
insanlara yardim etmeyede gelmiyor mubarek. 10bin küsür sayfalik konu var burda maydanoz süt buhariyla ilgili. Hepsini okudunuz mu?? Yok.
Neyse....

Öyle olsun.

Merhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…