• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt sorunum var acil yardımmmmm

NilKoksal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
245
10
96
İstanbul
Kızım 3 hafta erken doğdu, akciğerlerinde sorun olduğu için 15 gün yoğun bakımda yattı. beni hemen ememedi, sütüm geç geldi, ilk onbeş gün sağarak iki saatte bir 20cc ancak verebiliyordum yoğunbakıma, orada biberonla verdiler.Daha sonra eve çıktıktan sonra emzirmek için neler yaptım ama maalesef biberona çok alıştığı için beni ememedi, silikon meme başı aldım onunlada almadı, el pompaları ile sağmaya çalıştım onunlada olmadı ilk bir ay biraz biraz elimle sağarak denedim biraz biraz aldı sütü, bu arada mecburen mamaya devam ettik tabi. Daha sonra elektrikli pompayla denedim onunlada gelmedi elimle sıkınca çok az geliyordu, ağzına sıkıyordum falan derken artık o da gitti. Şimdi eve amedanın makinasını kiraladım belki sütüm geri gelir diye pompalayıp duruyorum iki gündür ama nafile, bu arada kızım 3 aylık oldu. Benim gibi sütü sonradan pompayla gelen varmı, ne tavsiye edersiniz, kızıma sütümle beslemek istiyorum, yardım edin ne olur kafayı yemek üzereyim.....

3 aylık olmus canım demekki sütünle beslemek kısmet değil bence cokta kendini yıpratma stres yapmak bile sütü cok etkiler cünki
bir cok cocuk var anne sütü almadan büyüyen emmesi tabiki güzel olur ama emmeyincede büyüyecek emin ol ve eğer düzenli bir öğün sistemi olusturursan bir cok emen bebekten daha sağlıklı olacak emin ol bence artık rahat ol ve sadace bebeğine yoğunlas onun sütün kadar sakin stresiz bir anneyede ihtiyacı var
ilk kızımdan biliyorum erken doğan bir bebek meme ucu proplemim vardı günlerce emmedi cok stresli ve üzücü bir dönemdi slikon meme ucuyla alıstırdım ve sansından sadece on ay emzirdim sonra yeniden hamile kalınca cok üzülmüstüm ama yinde büyüdü ve yasıtlarından hic bir farkı yok
sanada kolay gelsin canım

canım benim 4.5 aylıkken sütüm gitti.sonra 1 ay kaar sonra geri geldi şimdi sütümden de veriyorum ona.
sütün gitmesinin enbüyük nedeni stres.ille sütle beslicem derdine düşünce gerçekten gelmiyor bunlar.
sana tavsiyem dinlen bol bol.

arkadaşlar mrb. benim daha kızım 1 aylık ama ilk çocuğumu bende emzirememiştim. mama ile beslendi allaha çok şükür şu anda 7 yaşında ve arkadaşlarından kilo ve boy bakımından çok üste. şimdi kızımı emzirmeye çalışıyorum dr. bana süt olması için humana still-tee diye bir çay tavsiye etti gerçektende faydasını gördüm. tavsiye ederim.

haırlı olsun bebişin cnm bnm kendini fazla zorlama derim ben benimde 5 yaşında bir kızım var 6 aylık ken bıraktı sütüm vardı ama emmek istemedi ama şimdi yaşıtlarından daha iyi gelişimi çok sitres yapma

Öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Ne bileyim çok istedim anne sütü alsın diye ama nafile ne yaptıysam olmadı, humana stil tea, vita malt vs.ne duyduysam denedim ama olmadı olmadı tam bir mama bebeği nasıl severek yiyor cadı bir bilseniz. bebeklerinize ve size sağlık diliyorum.

benimde yaklşık 3 aylıkbebeğim vr.. benimde 3 günden beri sütm azaldı. mama vercem ama benimkie meme hastası.. biberonu almıyor bile. mamayı sevmiyor. ne yapcağımı şaşaırmış durumdayım:((

Back