Bebek Beslenmesi Süt saklama poşetleri ne kadar doldurulmalı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
216
738
41
İzmir
selam hanımlar
bugün süt saklama poşetleri aldım.kızım 6 aylık olduğunda sütümden ek besinlerde de faydalanabilmek için derin dondurucuya stok yapmak istiyorum.malum kızım 3 aylık oldu ve derin dondurucuda sütler 3 ay saklanabiliyor.ancak bu saklanan sütler bir kerede açılıp tüketilmek zorunda.bu yüzden tek seferde kullanmak üzere poşetlere ne kadar süt doldurmak gerekir?sonuçta ne az gelmesini istiyorum ne de fazla kalıp dökülmesini.bunun ayarını en azından ortalamasını bilen varmı acaba?

teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Ben de bu konuyu açmak istiyordum.Bizim doktorumuz 2 saatte bir 30 cc süt almalı demişti.Ama senin bebeğin 6 aylık olcak 30 cc çok az olur.Ben daha almadım sen hangi markayı aldın.Bu poşetler tek kullanımlık oluyor galiba.Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

kemeraltında mina var bilirsin belki.orası izmirin en ucuz mağazası.orda tek kullanımlık olarak satılan bir tek lansinoh vardı onu aldım.içinde 25 tane var 25 tl.chicco ve avetinde vardı fakar bardak şeklinde onlar.temizleyip tekrar kullanıyorsun ve birinde 4 bardak diğerinde 10 bardak vardı.öylesi benim işime gelmez ama senin işine yarayabilir

canm ben de lansinoh almıştım.6 aylık bebeğe 120cc yeer sanırım.Ben ne kadar çıkarsa o kadar sağdım.Bazen 120,bazen 150,bazen 180.Buzluktan buzdolabına indirince bir kaç kez kullanıyorum,ilkinde bitirmezse çorbasına katıyorum,ziyan olmasın.Tabi aynı gün tüketiyorum

Canım sen ek gıdalarda kullanacağın için ne kadar gerekli olur bilmiyorum ama ben 15 gün sonra işe başlayacağım ve beslenmesinde kullanacağım için 100-120 koydum. Tek öğün olacaklar. Ben önce medela nınkileri aldım şimdi de lansinoh aldım bana medelanın poşetleri daha iyi gibi geldi. Bu arada doktorum 3 buçuk-4 aylıkken bebeğimin bir öğünde 120-150 cc arası süt içeceğini söyledi. Ama dediğim gibi sen ek gıdada kullanacaksın. Derin dondurucudan indirilip buzdolabının alt bölmesinde çözülen sütün arkadaşımızın dediği gibi 24 saat içinde kullanılması gerekiyor. Bence sen de 100-150 arası yapsan işini görür. Kimisini de sütün varsa 180 yaparsın. Hatta birkaç tane de 50-60 yap onun da lazım olacağı zaman olabilir. Bu arada bebeğin biberon alıyor mu denedin mi. Bir arkadaşımın bebeği biberon almadı. Kilosu fazla olduğu için doktor muhallebi de vermedi. Buzluktaki tüm sütlerini atmak zorunda kaldı. Buna da dikkat et.

Pembe panter bebeğin kaç aylık 2 saatte 30 cc içiyor?

doktorumuz bebeğin kılosunun 3 katı kadar süt tüketir dedi. Yanı bebegın 5kg ıse 150 ml,4kg ise 120ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…