• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Süt sagma pompası sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ozlem Dal Yasar

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
43
4
16
33
Merhaba arkadaşlar göğsümde mastit oldugu için lansinohun 2in 1 sut sagma pompasını aldim ancak 10dkdan sonra hangi ayara getirsemde sütü sagmaz oldu pompayi cektigimde ise sutum geliyor bu sorunu yasayan var mi ben nerde hata yapıyorum

Meme ucu tikaniyor mu acaba? Ben sorunu tam anlayamadim nedrnse.

Ben phlips kullanıyorum öyle bişeyle karşılaşmadım acaba makineyi biraz dinlendirip öyle mi devam etseniz belki gücü iyi degildir

Ben hata yapiyrum demekki deneyecegim söylediğiniz sekilde
Bazen gögsume baslıgı tam oturtamadıgımda sağamıyordu. Hani iyice gögsu vakumlayamadıgı için. Belki eliniz yoruluyordur tutmaktan. Gögsunuzu iyi kavramasını sağlayın bıdd buna dıkkat edin bakalım düzelir inşallah

Sanki başlık tam oturmuyor gibi anlattığınıza göre. 10 dk da az süt geliyorsa 30 40 cc kadar o zaman başlığı ortalamiyorsunuz demektir. Göğüs ucunuz pompa çalışırken ileri geri rahatca hareket edecek kadar boşta kalmali.

Sanki başlık tam oturmuyor gibi anlattığınıza göre. 10 dk da az süt geliyorsa 30 40 cc kadar o zaman başlığı ortalamiyorsunuz demektir. Göğüs ucunuz pompa çalışırken ileri geri rahatca hareket edecek kadar boşta kalmali.
Evet az geliyor max 50cc sanirim kullanmayi beceremedim bugun yeniden deniycem

Back