D drkrksgmz Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 333 138 33 34 20 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi drkrksgmz #1 kızlar merhaba. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Ama kadam çok karışık. Medela, philipps avent, lansinoh. Sizce hangisini almalıyım
kızlar merhaba. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Ama kadam çok karışık. Medela, philipps avent, lansinoh. Sizce hangisini almalıyım
asli1605 Acı Yok Rocky!!! Kayıtlı Üye 23 Haziran 2015 1.271 1.470 83 31 21 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi drkrksgmz #2 drkrksgmz .!.: kızlar merhaba. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Ama kadam çok karışık. Medela, philipps avent, lansinoh. Sizce hangisini almalıyım Genişletmek için tıkla... tatlim ben aliexpresten siparis verdim gelecek yakinda fiyati 80 tl iki gogus ayni anda cekio. yani ben arastirdim hepsinin calisma prensibi ayni oldugu icin fazla para vermeye gerek yok diye dusunuyorum
drkrksgmz .!.: kızlar merhaba. Süt sağma makinesi almak istiyorum. Ama kadam çok karışık. Medela, philipps avent, lansinoh. Sizce hangisini almalıyım Genişletmek için tıkla... tatlim ben aliexpresten siparis verdim gelecek yakinda fiyati 80 tl iki gogus ayni anda cekio. yani ben arastirdim hepsinin calisma prensibi ayni oldugu icin fazla para vermeye gerek yok diye dusunuyorum