Bebek Beslenmesi Süt sagma makinası tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gookce0330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
208
4
46
Ankara
merhaba bayanlar.. ablam pazartesi günü doğum yaptı.. bebeğimiz çok saglıklı çok güzel ve hepimiz çok mutluyuz,ablam hariç..
yeni doğum yaptıgı için göğüsleri çok hassas ve emzirirken canı çok acıyor.. ayrıca yara oldu ve kabuk bagladı göğüs uçları.. doktorunun önerdiği kremi doğum yapmadan 1 hafta önce kullanmasına karşı bir işe yaramadı.. yine doktorların tavsiyesi üzerine bir iki damla kendi sütünü göğüs uclarına sürdü ama yine bir faydası olmadı ve bebegini emziremediği için çok üzgün..
tek çareyi,süt sagan makinalarda bulduk.. en azından kısa bi süre için.. ama bu konuda hiç bir bilgiye sahip değiliz.. bu konuda tecrübeli olanlar bize yardımcı olabilirler mi?
birde manuel ve dijital varmış hangisini almalıyız?
fiyatı önemli değil sadece performansı daha sonradan düşmeyen kaliteli iyi bir şeye ihtiyacımız var..

elektrikli olanları daha iyi.bende medelanın elektriklisi var.genelde bu ürünü öneriyorlar.
diğer ürünleri hiç kullanmadım.bende memnun sayılırım.ama çok ses çıkartıyor.
hastane tipi süt pompaları daha kuvvetli çekiyor sütü aklınızda bulunsun.
birde medelanın swing modeli vardı.biraz pahalıydı.çekiş gücü hastane tipi süt pompaları gibiymiş
sessiz çalışıyordu.bu ürünü kullanmadım ama daha sonra pişman oldum almadığıma

merhaba canim ben dogum yapdikdan goguslerim cok kotu olmusdu inanirmisin kaniyordu kizim bir keresinde kan kusdu cok korkdum.sonra 1 gun boyunca sut vermedim elektrikli pompayla sagdik.gecdi gitti.tabi ondan sonrada aciyor 20 gun falan.suan kizim 1 yasinda halada emziriyorum.kecmis olsun korkmasin gecer insallah .

kesinlikle aventtttt elektrikli yada manuel para sorun değilse elktrikli.medela acayip acıttı benimkini.burda bir bayanda sormuştu avent almış yorumlarla oda çok menmun.sadece internetten alırsan ucuza bulabilirsin.

ayrıca ilk zamanlar ben dahil neredeyse herkeste yara oluyor.bende doğumdan önce krem sürmeye başlamıştım
ama yinede oldu.genelde en geç 1-2 ay içinde geçiyor.krem sürmeye devam etsin.ilk aylar çok ağrır sonra geçer.

öncelikle ilgilenen herkese çok teşekkür ederim..
ablamın eşi geçici bir süreliğine manuel pompalı bir makina almış, ama ablam canının çok acıttıgını söylüyor..
aventin elektriklisini bende çok duydumm, internettende baktım bir sürü çeşiti var, kullananlar tam olarak ismini verebilir mi?

bende aventin elektriklisini öneririm..

bende bir sure kullandim ve cok memnun kaldim...

peki yara olan uçlara makina daha çok acı vermezmi ,:26: kendi sütünden sürekli göğüs uçlarına sürsün çok iyi geliyo yaralara

Ben de aynı sorunu yaşamıştım çok yara oldu bi arkadaşımın tavsiyesiyle eczaneden aventin göğüs kalkanı diye bi ürünü var onu aldım krem sürüp onu kullandım 1 haftada geçti tavsiye ederim geçmiş olsun şimdiden

benimde 6.5 aylık kızım var..ilk iki ay ay benimde gögüslerim yara oldu hatta o dereceki kan bile geliodu,ağlayarak emziriyodum.sağıp veriodum sağma işlemide canımı yakıoduu..lansinoh diye bi krem var onu kullandım bi kaç gün içinde geçti.benim tavsiyem bebek emiosa pompayla falan uğraşmayınn derimm..bebek biberona alışmasın..

benimde olmuştu..kızımda cok fenaydı(4 ay felan gecmedi.oğlumda da oldu şuanda iki aylık ilk zamanlar çok kötüydü herşeyi denedim gene oldu ama arkadaşın dediği gibi süt kalkanında buldum çözümü 1ay devamlı kullandım sadece cocuğu emziriken cıkardım..vee 3 4 gün sonra etkisini göstermeye başladı:))amaç zaten göğüs ucunu nemli tutmak sakın göğüs pedlerini kullanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…