• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt sağma makinası kullananlara soruyorum en iyisi hangisi

ipek2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
9
0
86
50
İstanbul
arkadaşlar süt sağma makinası alacağım hangi markalardan memnunsunuz ben japlo diye bir cihaz aldım ama çok memnun kalmadım..diğerleri nasıl kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

bende araştırdım ve medela mini elektrikli sağma makinesinde karar verdim. çoğu kişi bunu önermişti çünkü

ben hem medelanın minisini hemde amedanın lactaline nın süt sağma makinasını kullandım.medela canımı çok acıttı.hatta göğüs ucumu kanattı.lactaline daha iyiydi ama emiş gücü medela kadar iyi değil. benim göğüslerimdende kaynaklanıyor olabilir bende çok fazla süt çıkmadı.zaten 3 aydada gitti sütüm.ameda herşeye rağmen daha iyidi hem çift sağım yapabiliyor.canın tatlı değilse medelada işini görür

ben avent manuel pompa kullandım.. eğer çalışıyorsan elektirikli al ama yine de avent tavsiye ederim.. özellikle masaj yaparak sağarsan göğüslerimi çok güzel boşaltıyor..

ben medela swing kullanıyorum diğerlerine göre daha pahalı ama inanılmaz memnunum. Bide mini elektrikli için sütü çok olan annelere uygun olduğunu duydum. Ben göğüs ucum olmadığından dolayı bebeğim doğduğu andan beri sağarak veriyorum sütümün gelmesindede ve sonra devamlılığındada çünkü üç ay bebeğim emmedi buna rağmen kesilmemesini makineye borçluyum

bende medela swing kullaniyorum ve memnunum.Ondan once chicco manuel ve avent manuel kullandim.Chicconunki resmen bir iskenceydi,hic ama hic ise yaramiyor,neden uretildigini cok sorguladim.Avent manuel cok iyi fakat devamli kullanim icin cok yorucu,ancak arada bir ihtiyac duyuldugunda kullanacak olanlar icin uygun.Surekli sagarak verenler icin medela swing en iyisi(hastane tipi olanlar haric,imkan varsa onlardan kirala).

medela mini elektrikli sağma makinesi kullanan çok ama ona verdiğin paranın 50 tl fazlasını verirsen ondan çok daha iyisini bulursun. Lansinoh kullanıyorum ben. Çok memnunum. Hem de çiftli pompa

Avent Çiftli Elektrikli Pompa'dan çok memnun kaldım. O olmasaydı besleyemezdim bebeğimi. Çok nazımı çekti, hiç canımı acıtmadı. Silikon masaj parçaları da gerçekten fark yaratıyor. Ayrıca iki göğsün birden sağılması süt akışını arttırıyor o yüzden çiftli pompa tavsiye ederim.

bende medela mini elektrkli kullanıyoru valla her iki göğsümden toplamda 50 ccsüt ancak çıkartıyor bende sütüm az diye mama veriyorum bebişe günde 3 kez. druma göre bebğin kilo alımı ve glişimi iiimiş 3 kez mama bunları yapmaz demekki sütün var diyor pompanda iş yok diyor ama bilemiyorum. ha bu arada başlarda inanılmaz canımı acıtıyor sonrasında sanırım alıştığımdan çok acı hissetmiyorum... ama yinede çalışıyorsan çiftli bir pompa al derim ben...

medela aldim.herkes onu almis diye.cok pismanim.simdiki aklim olsa almazdim.avent elektrikli alsaydim keske.esim illaki avent alalim dedikce ben yok illa medela olcak dedim.bik kere herseyden once gurultusu cekilmez.gogsumde sut var ama her ne hikmetse sise bos oluyo.tavsiye etmem

madela mini elektrikli aldım.Bazen göğüslerimi tam boşaltmadığını düşünsemde memnunum.Hele göğüs uçlarım yara olduğu zaman tam bir kurtarıcı benim için

önce akılsızlık edip manuel kullandım ama 15 gün zor dayandım. Lansinoh un çifli elektriklisini kullanıyorum çok memnunum. 15 dakikada 2 göğsümü tam boşaltabiliyorum.

tam 4 aydır medela elektrikli mini kullanıyorum. göğüs tam dolu olmadan boşaltmıyor. ben de birini bekletip sağıyorum. gayet memnunum. 150 ye kadar sağıyor valla. ama pille aynı verimi alamıyorsunuz. şarja takılı olması şart.

ameda lactalıne kullandım çok çok memnundum yaklaşık sekiz ay kullandım ve hiçbir problem yaşamadım

bende medela var alalı daha 1 ay olmadı garantisi kutusu herşeyi duruyo yepyeni sütüm gidiyordu bi ümit aldım bikaç kere sağdim ama nafile yok bitti süt 10 cc bile ok diyebilirm :14:almak isterseniz yani 2. el bile denemez ama almayı düşünürseniz 160 liraya aldım özelden konuşabiliriz...uygun bi fiyatta anlaşırsakkargosu benden hemen yollayabilirim istenirse resim de yollarım....

Back