- 10 Aralık 2024
- 5
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi yenianne99anne
Merhabalar. 11 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. İki göğsümü de sagdigimda 30 cc gelmekte. Sizlerin nasıl. Veya kaç olmali. Çünkü yetmiyor gibi çocuğum doymuyor mamada veriyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğinizi emzirdikten sonra aynı göğüste sağım yapın 10 dakika kadar aynı şekilde iki göğüsü sağın 10 dakika dinlenin 10 dakika daha iki göğüsü de sağın bu şekilde süt arttırabilirsiniz birde pompa da önemli..bol miktarda su içinMerhabalar. 11 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. İki göğsümü de sagdigimda 30 cc gelmekte. Sizlerin nasıl. Veya kaç olmali. Çünkü yetmiyor gibi çocuğum doymuyor mamada veriyorum.
Suan oyle yapmaya basladim teşekkürlerBebeğinizi emzirdikten sonra aynı göğüste sağım yapın 10 dakika kadar aynı şekilde iki göğüsü sağın 10 dakika dinlenin 10 dakika daha iki göğüsü de sağın bu şekilde süt arttırabilirsiniz birde pompa da önemli..bol miktarda su için
İnşallah..suan cok dolu oldugunda iki gogusten toplam 40 cc gelio. 15 günlük olduk.Tahin ve bulgur pilavı üzerine bol su, meyve, sık sık emzirin sağın inşallah artar, sıvı ne kadar tuketirsek o kadar iyi geliyor
Merhaba bebeğim prematüre olduğu için 7 ay sagdim ilk hafta 90 cc ikinci hafta 150 cc ye çıktı en önemlisi 3 saatte 1 aksatmadan sagmakMerhabalar. 11 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. İki göğsümü de sagdigimda 30 cc gelmekte. Sizlerin nasıl. Veya kaç olmali. Çünkü yetmiyor gibi çocuğum doymuyor mamada veriyorum.
Bnm 2.hafta hala 40 cc.Merhaba bebeğim prematüre olduğu için 7 ay sagdim ilk hafta 90 cc ikinci hafta 150 cc ye çıktı en önemlisi 3 saatte 1 aksatmadan sagmak
Bende 20 - 30 arası. Bazen o da gelmiyor. Her emzirme sonrası ağlamaya başlıyor mama veriyorum. Benimki sanırım stresten azaldı. Normal doğumdu ama bebeğim ilk 3 gün enjektörle beslendi. O zaman çok ağladım emmiyor diye. Üstüne kv de ekleyince:)). Konuyu takip edeceğim bende merak ediyorum. Allah yardımcımız olsunMerhabalar. 11 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. İki göğsümü de sagdigimda 30 cc gelmekte. Sizlerin nasıl. Veya kaç olmali. Çünkü yetmiyor gibi çocuğum doymuyor mamada veriyorum.
Ağlamak stres olmamalı. Gerçekten etkiliyor. Suan sagliklidir umarım. Zamanla artar diye düşünüyorumBende 20 - 30 arası. Bazen o da gelmiyor. Her emzirme sonrası ağlamaya başlıyor mama veriyorum. Benimki sanırım stresten azaldı. Normal doğumdu ama bebeğim ilk 3 gün enjektörle beslendi. O zaman çok ağladım emmiyor diye. Üstüne kv de ekleyince:)). Konuyu takip edeceğim bende merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun
Sizin sagiminiz 50 dakika mi sürdü hep çok sürüyorKızlar siz ne kadar süre sağıyorsunuz sütü? Benim bebeğim prematüre doğdu hazirandan beri süt sağıyorum her sağım 50 dk 1 saat sürüyor 120-130-140 ml arası çıkıyor artık günde 5-6 kez sağıyorum ilk 3 ay 3 saatte bir sağdım. Bebeğim 3 ay küvözde kaldı. Eve gelince çok fırsat bulamaıdm hala da öyle hep stres içindeyim bebeğime yetemiyorum diye. Çok uzun sürüyor süt sağmam. Bir de göğsümü sıkmam gerekiyor lansinoh elektrikli göğüs pompasıyla sağıyorum. Eller serbest pompa almak istiyorum ama göğsümü sıkmadan hala gelmiyor süt. Çok yoruldum. Bebeğim çok iştahsız kilo alsın diye mecbur mama da veriyorum stok yaptım derin donduruCuya.
Şuan 7 aylık olmali bebeğiniz. Bu aylarda bildiğim kadarıyla öyle dolu dolu bir süt gelmiyor die biliyorum ilk aylarda olduğu gibi. Benim de bebeğim Haziran'da doğdu onun emme süreleri kısaldı ek gıdaya başladıktan sonra ama emiyor yine de. Bu arada bende dondurucuya süt koymuştum ilk zamanlar çok geliyor die ama bebeğim icmiyordu dondurucudaki sütü ayni zamanda yegenim de içmedi dondurulmuş sütü siz denediniz miSizin sagiminiz 50 dakika mi sürdü hep çok sürüyor
Düzeltilmiş 4 aylık ama evet 7 aydır anne sütü alıyır.oğlum içiyor çözülmüş sütü ama iştahı çok yok 5 kilo şuan günde 550-600 ml anca uykuda besleyebiliyorum o yüzden mama da veriyorum mecbur kilo alsın diye doktor dedi. Sütü içiyor içmek istese ama iştahı az işte sorunumuz bu.Şuan 7 aylık olmali bebeğiniz. Bu aylarda bildiğim kadarıyla öyle dolu dolu bir süt gelmiyor die biliyorum ilk aylarda olduğu gibi. Benim de bebeğim Haziran'da doğdu onun emme süreleri kısaldı ek gıdaya başladıktan sonra ama emiyor yine de. Bu arada bende dondurucuya süt koymuştum ilk zamanlar çok geliyor die ama bebeğim icmiyordu dondurucudaki sütü ayni zamanda yegenim de içmedi dondurulmuş sütü siz denediniz mi
Sütümün tadı taze gibi hiç bozulmadı dondurucuda. Hava bırakmadan sıkıca kapatıyorum poşedi öyle hiç bozulmuyor tadı. Ben ısıttığım için bakıyorum tadına taze sütle aynı. Eskiden bilmiyordum yoğun bakımdayken süt poledini rastgele kapatıyordum o zaman çözdürünce tadı naftalin giibi oluyordu garip kokuyordu ama şimdi öyle değil havasını almak gerekmiş kapatmadanŞuan 7 aylık olmali bebeğiniz. Bu aylarda bildiğim kadarıyla öyle dolu dolu bir süt gelmiyor die biliyorum ilk aylarda olduğu gibi. Benim de bebeğim Haziran'da doğdu onun emme süreleri kısaldı ek gıdaya başladıktan sonra ama emiyor yine de. Bu arada bende dondurucuya süt koymuştum ilk zamanlar çok geliyor die ama bebeğim icmiyordu dondurucudaki sütü ayni zamanda yegenim de içmedi dondurulmuş sütü siz denediniz mi
Merhaba,hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün benim de sezaryende 17.günü . İlk günler sütüm hiç yoktu,sonra sağımlarda 30 CC anca çıkuyordur. Şuan 40-50 CC civarı çıkıyor ama tabi ki bebeğime yetmiyor. Meme ardından 30-40 CC mama takviyesi veriyorum. Bestlak damlaya başladım doktorun tavsiyesi ile,birkaç gündür daha hızlı dolduğunu hissediyorum göğüslerimin. Sizde son durumla nasıl?Merhabalar. 11 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. İki göğsümü de sagdigimda 30 cc gelmekte. Sizlerin nasıl. Veya kaç olmali. Çünkü yetmiyor gibi çocuğum doymuyor mamada veriyorum.