Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medela elektrikli pompa canım,ben bebedorunkini almıştım ama medela çok iyi diyorlar,muhakkak edin bir tane.sütümün az olduğunu doktor söylemişti ve sağarak çoğaltabilirsin demişti.Bir de süt pompası kiralayabileceğin yerler de varmış.Bol sütlü günler canım..
medela yada avent iyi diyorlar ben malesef chicco nun aldım ama manuel olanından 4 ayda bozuldu
canım bende hep süt sağıyorum çünkü kızım tam ememiyor sağıp verdiğim içinde biraz hazıra alıştı göğsümü emererken biberon gibi emmeye çalışıyor neyse ben ameda lactaline kiraladım bir aylığına gerçekten çok iyi bir makine ben kiralama müddeti bitince satın almayı düşünüyorum fiyatı pahalı 400 civarı benim sütüm ilk sağdığım güne göre artış gösterdi ilk zamanlar devamlı mama takviyesi yapıyorduk şuan mamayı bıraktık yakında da süt depolayacak kadar artacağını düşünüyorum.
burda kiralanacak yer var mı bilmiyorum.Gerçekten çok pahalı....Sen bebeğin kaç günlükken sağmaya başladın?Şimdi kaç günlük?
ben sezeryanla doğum yaptım .Sütüm geç geldi o ara eşim de chicconun el pompasından almış.daha 15 gün olmadan pompası gitmiş gibi istenilen düzeyde çalışmıyor o yüzden önerebileceğiniz bi marka var mı diye sordum.Bu model nasıl acaba?
PratikEv.com - Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - Emzirme Ürünleri - Medela - Göğüs Pompaları - Bebe Grubu