• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler süt poşetiyle ilgili sorum var anneler bakın lütfen

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
96
Afyon
günaydın arkadaşlar nihatım doğalı 3,5 ay oldu düzeltilmişi 1,5 ay 15 gün küvezde kaldı bu süre içerisinde sütlerimi sağıp buzluğa(no frost) koydum siz tecrübeli arkadaşların tavsiyesi üzerine.bugün başlayacağım kullanmaya buzlukta ne kadar muhafaza edebilirim??ayrıca kendi kendine eritikten sonra sıcak suyun içindemi bekleteyim kullanmak için???:uhm::uhm:

canım geçmiş olsun rabbim kuzuna sağlık versin konuyu açtığın içinde teşekkürler benim bebişlerde üçüz olduğu için erken doğum bekliyorum şimdiden süt saklama şişeleri yada poşetleri alıyim diyorum en iyisi hangisi nasıl kullanıcam nerden kaç tane alıcam bilgim yok yazarsanız sevinirim

canım geçmiş olsun rabbim kuzuna sağlık versin konuyu açtığın içinde teşekkürler benim bebişlerde üçüz olduğu için erken doğum bekliyorum şimdiden süt saklama şişeleri yada poşetleri alıyim diyorum en iyisi hangisi nasıl kullanıcam nerden kaç tane alıcam bilgim yok yazarsanız sevinirim

canım kazasız doğum, sağlıkla bebeişlerini kollarına almak nasip olr inş.ben medela kullandım kutunun içinden 20 tane çıkıyor.medikallerden temin edebilirsin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar nihatım doğalı 3,5 ay oldu düzeltilmişi 1,5 ay 15 gün küvezde kaldı bu süre içerisinde sütlerimi sağıp buzluğa(no frost) koydum siz tecrübeli arkadaşların tavsiyesi üzerine.bugün başlayacağım kullanmaya buzlukta ne kadar muhafaza edebilirim??ayrıca kendi kendine eritikten sonra sıcak suyun içindemi bekleteyim kullanmak için???:uhm::uhm:

canım hayırlı olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün bende şuanda işe başladım önceden deepfreze attığım sütleri içiyor bebeğim altı ay kalabilirmiş canım ben önce normal nuzdolabı kısmına alıyorum buzu çözülüyor sonra sıcak suda benmari usulü ısıtıp veriyorum bebeğime suyun içinde kase koy biberonuda üzerine bu şekilde ısıt tatlım bol sütlü günler

Pitos25 Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Lansinohu tavsiye ederim Medelaya göre fiyatı daha uygun içinden 25 tane çıkıyor ve çok kaliteli. Ben neredeyse her markasını kullandım en çok onu beğendim. Adetine gelince üç saatte bir sütünü sağıyorsun hepsini ayrı ayrı paketlemen gerekiyor hatta ilk sağdıklarını bölsen bile olur çünkü bebekler ilk zamanlar tek paketi bitiremiyor süt çöpe gidiyor yani bir sürü poşete ihtiyacın olacak. Süt poşetlerine dünyanın parasını gömdüm. Sakın süt saklama şişesi alma. Aslında onlar daha kullanışlı ama eğer bebeklerin hastanede kalması gerekirse hastanelerde şişe kabul etmiyorlar poşetle istiyorlar.

Efsane202 sütleri derin dondurucuda 6 aya kadar saklayabiliyorsun. Kullanmak için kendine kendine çözüldükten sonra oda sıcaklığına gelmesini bekliyorsun. Akan musluk suyunun altında sütü ılıtabilirsin. Afiyet olsun oğulcuğuna.

kızlar bu bilgiler benim içinde gerekli idi tşk ederim .Lansinohu markasını daha dün araştırdım göğüs ucu kremi varmış çok iyi diyorlar sanırım o markada karar kıldım pitoşum aklında olsun seninde bu krem

aa dimi nilcim bende bu isim nerden tanıdık diyorum göğüs kremide vardı şimdiden mi sürmeye başlasakki acaba bide önceden almaktan vazgeçtim süt poşetlerini ve pompasını acaba doğrumu yaparım bilmiyorum

merhabalar.. lansinoh tan başka kullanmayın.medela kulandım ilk sefernde daha sonra ters çevirip baktıgımda tek kilitli oldugu için akıtıyo medela.lansinohtan şaşmayın.

süt sagma aletinide söyleyim bu arada medelanın yeni çıkan masajlı swıng modeli var.yara yapmıyo acı yok.sagmasıda otomatik ve kolay.275 tl fiyatı.

Süt poşeti olarak ben medela ve spectra kullanıyorum. Makinem Spectra 3. Öncesinde spectra mini almıstık(130 TL) fakat sonra sourun verdi ve değiştirip spectra 3 aldık. (280 dediler, 250 ye aldık) bilmek isteen olursa diye fiyatlarıyla yazdım. Makineden memnunum. Vakum gücü güzel. Süt poşeti olarak da makine spectra diye o poşeti denemek içişn aldım am aacıkcası medela ya göre cok memnun kalmadım. Birde lansinoh deneyeyim.

kızlar bende spectra süt saklama poşeti aldım tavsiye ederim eğer uzun süre deepfreezde saklamyacaksanız kilitli kısmı iyi kapanıyor akıtmıyor
medela pompa çok rahat gerçekten
canım süt bozulmaz deepfrezde uzun süre geçmemişse deepfrezin kapaklarına koyma açıp kaparken ani ısı değişiminden etkileniyor süt

prematüre bebek annesi olarak bende kullandım bu süt poşetlerini.benim bebeğimde 3 ay küvezde kaldı.bu süre içinde bende sütlerimi biriktirdim.6 ay buzlukta kalabiliyor.çıkarıp çözdürdükten sonra evet sıcak suda bekletiyosunuz.geçmiş olsun.allah bağışlasın.

arkadaşlar benim sütlerimde çok ağır bir koku var ilk sütlerimi koymuştum ondan olabilirmi??herkezinmi öle acaba??

ilk sütler kokulu oluyo zaten cnm kesnlilkle ondandır böle bi hoş kokuyo balık mı denz kokusu mu desem öyle bşy...
bu arada ilk sütlerni mutlaka kullannnn çok faydalı ...

Back