- 8 Mayıs 2021
- 10
- -1
- 16
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin hastane Tipi makine ile sağım yapmanız daha iyi olur, yönlendirmediler mi, hastanelerden kiralayabiliyorsunuzMerhabalar doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda süt yok denecek kadar az menuel pompa aldık fakat hiç gelmiyor elektirikli olanlar vazla fiyat istiyolar elindeen elektrikli süt sağma makinası olan varsa iletişime geçerse sevinirim
Bir de ne kadar oldu doğum yapalı ilk bir hafta falan kolostrum dediğimiz besleyiciligi yüksek kıvamlı süt gelir. O da pompaya gelmez. El ile sagmaniz gerekiyor. İnternete yazın isterseniz, onun tekniği vardı diye hatırlıyorumMerhabalar doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda süt yok denecek kadar az menuel pompa aldık fakat hiç gelmiyor elektirikli olanlar vazla fiyat istiyolar elindeen elektrikli süt sağma makinası olan varsa iletişime geçerse sevinirim
Evet ama çok yüksek fiyatlar istiyolarSizin hastane Tipi makine ile sağım yapmanız daha iyi olur, yönlendirmediler mi, hastanelerden kiralayabiliyorsunuz
Sizin hastane Tipi makine ile sağım yapmanız daha iyi olur, yönlendirmediler mi, hastanelerden kiralayabiliyorsunu
TeşekkürlerBir de ne kadar oldu doğum yapalı ilk bir hafta falan kolostrum dediğimiz besleyiciligi yüksek kıvamlı süt gelir. O da pompaya gelmez. El ile sagmaniz gerekiyor. İnternete yazın isterseniz, onun tekniği vardı diye hatırlıyorum
Ne kadar istiyorlar?Evet ama çok yüksek fiyatlar istiyolar
Birşey diyemeyeceğim o zaman, sağlıkla kavuşunEvet ama çok yüksek fiyatlar istiyolar
Sordum fakat fiyatlar biraz fazlaYoğun bakıma gidip oradan rica edin sağım makinası olan odaları oluyor orada sağar verirsiniz veya kiralayabilirsiniz.
Medikalciler de uygun fiyata kiralayabilirsiniz aynı şekilde.
1000lira aylıkNe kadar istiyorlar?
TeşekkürlerBirşey diyemeyeceğim o zaman, sağlıkla kavuşun
Ben şimdi netten baktım da aylık 490 diyor. Çok pahalı görünmüyorNe kadar istiyorlar?
Ya ne derseniz diyin çocuk yapmayı biliyorsunuz hastalanacak şu bu olcak pompa aradığınız yere bak bulsanız kargo almak vs bebek sütsüz mü bekliyor hayret yaSordum fakat fiyatlar biraz fazla
1000lira aylık
Allah'ın sağlıcakla kucağıniza aldirsin beni. Bir ay yattı oglum cuma günü kaybettim dolapta 50poset sütü attım ilaclada sütumu kestiler .. Trendyol dan almıştım kivi elektrikliMerhabalar doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda süt yok denecek kadar az menuel pompa aldık fakat hiç gelmiyor elektirikli olanlar vazla fiyat istiyolar elindeen elektrikli süt sağma makinası olan varsa iletişime geçerse sevinirim
Hesap edersek şimdi süt sağıp vermezseniz ya da emzirmezseniz mama parası zaten aylık 1000 TL yi geçecek.Sordum fakat fiyatlar biraz fazla
1000lira aylık
İnternette 490 yazan yerlerde var. Biraz daha mı arastirsaniz acaba, bir de bin lira olsa bile. Anne sütü ile devam etmezseniz, bu rakamın daha büyüğünü mama icin vereceksiniz muhtemelenSordum fakat fiyatlar biraz fazla
1000lira aylık
Mama veriyorlar hastanede zaten emzirmeeye de gidiyoruz fakat süt yok denecek kadar az bebek sürekli emmedigi içinYa ne derseniz diyin çocuk yapmayı biliyorsunuz hastalanacak şu bu olcak pompa aradığınız yere bak bulsanız kargo almak vs bebek sütsüz mü bekliyor hayret ya
Mama hastane veriyor biz almıyoruzHesap edersek şimdi süt sağıp vermezseniz ya da emzirmezseniz mama parası zaten aylık 1000 TL yi geçecek.
Bir şekilde medikal satış yapan yerlerden uyguna araştırıp satın almalısınız .
O fiyatlara elektrikli pompa satın alabilirsiniz. En azından sizin olur, sonra ikinci el sitelerinde satarsınız. Buradan kimsenin size yardım edebileceğini sanmıyorum. Böyle bir zamanda da fiyatına bakmayın derim. Mama içse daha pahalıya mal olacak size.Sordum fakat fiyatlar biraz fazla
1000lira aylık
Philips Avent’in var bende. Baktım o bile 1200 lira görünüyor, en pahalısı da o sanırım.Ben şimdi netten baktım da aylık 490 diyor. Çok pahalı görünmüyor