• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt pompası

Sadiyemm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
10
-1
16
25
Merhabalar doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda süt yok denecek kadar az menuel pompa aldık fakat hiç gelmiyor elektirikli olanlar vazla fiyat istiyolar elindeen elektrikli süt sağma makinası olan varsa iletişime geçerse sevinirim

Merhabalar doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda süt yok denecek kadar az menuel pompa aldık fakat hiç gelmiyor elektirikli olanlar vazla fiyat istiyolar elindeen elektrikli süt sağma makinası olan varsa iletişime geçerse sevinirim
Sizin hastane Tipi makine ile sağım yapmanız daha iyi olur, yönlendirmediler mi, hastanelerden kiralayabiliyorsunuz

Geçmiş olsun bebeğiniz sağlığına hemen kavuşur inşallah. Kiralayan uygulamalar oluyor birde hastanede de olabiliyor bir sorun birde elle sağımla cok güzel süt geliyor ilk zamanlar az olsada zaten 2 3 çay kaşığı yeterli zamanla artacak elle sağım deneyin derim.

Yoğun bakıma gidip oradan rica edin sağım makinası olan odaları oluyor orada sağar verirsiniz veya kiralayabilirsiniz.
Medikalciler de uygun fiyata kiralayabilirsiniz aynı şekilde.

Bir de ne kadar oldu doğum yapalı ilk bir hafta falan kolostrum dediğimiz besleyiciligi yüksek kıvamlı süt gelir. O da pompaya gelmez. El ile sagmaniz gerekiyor. İnternete yazın isterseniz, onun tekniği vardı diye hatırlıyorum

Sizin hastane Tipi makine ile sağım yapmanız daha iyi olur, yönlendirmediler mi, hastanelerden kiralayabiliyorsunu
Bir de ne kadar oldu doğum yapalı ilk bir hafta falan kolostrum dediğimiz besleyiciligi yüksek kıvamlı süt gelir. O da pompaya gelmez. El ile sagmaniz gerekiyor. İnternete yazın isterseniz, onun tekniği vardı diye hatırlıyorum
Teşekkürler

Allah'ın sağlıcakla kucağıniza aldirsin beni. Bir ay yattı oglum cuma günü kaybettim dolapta 50poset sütü attım :(ilaclada sütumu kestiler .. Trendyol dan almıştım kivi elektrikli

Ya ne derseniz diyin çocuk yapmayı biliyorsunuz hastalanacak şu bu olcak pompa aradığınız yere bak bulsanız kargo almak vs bebek sütsüz mü bekliyor hayret ya
Mama veriyorlar hastanede zaten emzirmeeye de gidiyoruz fakat süt yok denecek kadar az bebek sürekli emmedigi için

Sordum fakat fiyatlar biraz fazla

1000lira aylık
O fiyatlara elektrikli pompa satın alabilirsiniz. En azından sizin olur, sonra ikinci el sitelerinde satarsınız. Buradan kimsenin size yardım edebileceğini sanmıyorum. Böyle bir zamanda da fiyatına bakmayın derim. Mama içse daha pahalıya mal olacak size.

Back