- Konu Sahibi irem tuana
evet dogum yapan guzel annısler kısmetse bende yakında dogurcam bısey merak ettım esının sıgortasından yararlananlar sut parası aldınızmı .aldıysanız ne kadar aldınız acaba bılgı verırmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben alalı daha 1 ay bile olmadı, 50 ytl aldım.
memur olupta emekli sandığından süt parası alan var mı? ben işyerime başvuru yapmıştım ama henüz ses çıkmadı.
baya çok vermişler canım, bebeğin geleceğine yatırım yaparsın!! kaydirigubbakcemile5
buarada geçen 2 yıl içinde doğum yapmış birini tanıyorum. SSK dan doğum parası olarak 1,5 milyar almış.
CADIARZU sanırım birileri bizimle dalga geçiyor.
canım o aldığı süt parası değil doğum parasıdır hani 32 .ve 37 . haftada raporlar alıp doğum kağıdınla birlikte sigortaya başvuru yapıyorsunya öyle almıştır
canım o aldığı süt parası değil doğum parasıdır hani 32 .ve 37 . haftada raporlar alıp doğum kağıdınla birlikte sigortaya başvuru yapıyorsunya öyle almıştır
emekli sandığı süt parası adı altında değil ama doğum yaptığın için başka bi ad altında 160küsür milyon veriyor yanlış bilmiyorsam
bana öyle dendi
memur olupta emekli sandığından süt parası alan var mı? ben işyerime başvuru yapmıştım ama henüz ses çıkmadı.
1 ekimden sonra dogum yapanlar 200ytl alacaklar...ben temmuzda dogum yaptım, 50ytl aldık...
canım ben doğum parası aldım 128 ytl eğerki süt parasından kastın buysa