Çatlaklar Süt papatya çatlak tedavisi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
311
Kızlar merhaba. Üye olmadan burdan çatlaklarla ilgili tecrübelerinizi hep okudum. Ben Yen'i bi yönteme başvurdum. Merak ediyorum aranızda yapıp çatlaklarını hafifleten var mı? Ben 19 yaşındayım. Çatlaklarla 2 sene önce tanıştım. Mor kırmızı olduğunu hic fark etmedim çünkü Yen'i çıkanlarda öyle değil sadece tenimin renginde çizgiler var sonradan beyaza dönüyor. Şimdi Şems Arslan ın süt papatya biberiye buğday yağı olan formülüne başladım bi hafta filan sürdüm. Ama şimdi de evde boya badana var bu hafta devam edemedim. Bundan sonra yapacam. Olumlu olumsuz gelişmeleri size yazarım. Sizde var mı peki uygulayan?

Evet ediyorum elimden geldiğince. Malesef çok düzenli yapamıyorum ama yapıyorum. Şimdilik gözle görülür bi fark yok ama işe yarayacak gibi duruyor. Zaten bu karışımda çok uzun zaman sonra etkisini gösteriyormuş ya. Faydası olur diye umut ediyorum

O kadar çok şey denedimki artık uzun soluklu şeyleri yapamıyorum sabrım kalmadı :) inşallah fayda görürsün burada güzel haberlerini paylaşırsın. Birde şunu düşünüyorum dıştan müdahale bir yere kadar oluyor içtende tedavi etmek yardımcı olabilir. Gotu kola ve bromelain hapını araştırıyorum. En azından 3 aylık bir kullanımda etkisi olabilir

Onlar ne ki ben hiç bilmiyorum ben kremler üzerinde tez hazırladım badem ve kayısı yağı filan sürdüm. Bi de lierac alcam diye gittiğim eczaneden bana dead sea diye bi markanın kıytırık kremini verdiler yüz kırk lira bayıldım. İnşallah sonuç alırım ya. Bu formülü de burda bi bayandan okudum. İki üç haftada faydasını görmeye başlamış. Ondan ilham aldım. Peki senin dediklerin ne oluyor ?

Dead Sea kremi ilk defa duyuyorum çatlaklar için olan bir krem mi?
Gotu kola madecassol kreminin etken maddesi, bromelain ise ananasın içinde bulunan bi enzim. Bilmiyorum ne kadar faydası olur onu araştırıyorum. Süt papatya formülünü yıllar önce Şems Arslandan duymuştum bir de yosundan bi lapa hazırlayıp onu sürüyordu. En az 6 ay düzenli kullanmak gerektiğini söylüyordu. Aslında ne yaparsak yapalım sabredip düzenli bi şekilde devam etmek gerekiyor çünkü çatlağı deri altında bir yırtık gibi düşünmek gerekiyor. Benim bacağımda küçük ama derin bi yanık izi vardı çatlaklarımın olduğu yerde. Çatlaklar için o kadar krem yağ kullandım bi baktım yanık izi tamamen geçmiş ama çatlaklarda tık yok :)

Dead sea bi kozmetik markası. Lierac serumu arıyordum ben eczanelerde. Onun için gittiğim bir eczanede de bana bu markayı söylediler en etkilisi filan diye. O zaman çok takmadım. Sonra ben o serumu bulamadım. İnternetten almaya kalktım çok aşırı zamlanmış param yetmedi. En az üç kutu lazımdı çünkü. Sonra bi gün geçerken girdim sordum. Böyle böyle bi krem söylediniz onunla ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Baya bi üyeleri filan varmış. Burda diğer ürünlerinden memnun kalanları da okudum. O kremi düzenli 20 gün filan kullandım. Ciddi anlamda düzenli ama kayısı yağı zeytinyağlı nemlendirici filan da ekledim. Düzelsin beklemiyordum ama meyil bile göstermedi. Aynen öyle arkadaşım sabırlı olsam belki o krem de fayda verecekti çünkü kadın ben burdayım düzelme olmazsa gelin ama iki ay düzenli kullanacaksınız demişti..

Madecassol de sürdüm ben bi ara. Onu da denedim. Burda ananasla çatlağını düzelten arkadaş da vardı :) olabilir ya. İlk defa duydum dediklerini

İnstagram dan bi ilaç almıştım daha 1 kere kullandım bayağı azalma oldu. 4-8 seansta geçer dedi. Bende artık geçeceğine inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar olumsuz olumlu sonuçları yazcam demişti. Fayda etti gibi ya. Vazelinle nemlendirici ile başka bi kremle birlikte de kullandım papatya sütü. Bi iki kere gözüme azalmış gibi geldi Yok değildir öyle geliyordur falan filan dedim. Bi kac gün Işık'ta baktım gölgede baktım ne biliyim duştan sonra önce baktım. Rengi ten rengime yaklaşmış gibi ya. Daha az gözüme bakıyor. Lavaboya falan girince basenlerime bakıyorum. Yok ya azalmış işte görünümü diyorum. Sizde bi deneyin ihtiyacınız varsa. Belki sizde daha çok işe yarar. Umarım hepinizin çatlakları geçer :)

Denedin mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…